Water Drop se lanseaza in Romania, sesizand necesitatea in domeniul Horeca a unor sisteme care sa deserveasca proprietarii de bar si sa optimizeze costurile in ceea ce priveste apa rece plata si carbogazoasa, bauturile racoritoare, vinul si nu in ultimul rand berea, venind cu solutii complete si adaptate fiecarui tip de bar, restaurant, hotel sau sali de evenimente.
Beneficiul este si al clientului final, care are acces astfel la bauturi de calitate racite si cocktailuri fresh, indiferent de vreme sau fluxul din barul respectiv.
Deoarece unor localuri li se potriveste un sistem care sa raceasca si dozeze doua sau trei bauturi odata, altora pana la 8 tipuri cu acelasi sistem (de apa filtrata si carbonatata direct de la sursa, , sucuri, vinuri sau beri diferite), Water Drop are solutii pentru toate, inclusiv pentru partea de mobilitate (avand si sisteme pe roti), incorporarare in designul barului, utilizarea optima a spatiului si logistica.
Water Drop este si unicul distribuitor al sistemelor Icy Shot™, dispozitive inovative de racire si dozare instant si programat electronic a bauturilor alcoolice tari, care ofera vizibilitate in Horeca pentru marci de vodca,digestive, lichioruri, whiskey sau mai nou, cognac.
Water Drop se adreseaza proprietarilor de bar sau hoteluri, brandurilor consacrate pentru a-si consolida pozitia in Horeca prin inovatie, bautura de calitate nealterata si vizibilitate.
Prin distributia individuala si parteneriatele cu marcile consacrate se estimeaza o cifra de afaceri de 200.000 euro in primul an de functionare.
Second Skin Advertising (www.monicatarnovean.ro) detine contul pentru comunicare integrata in piata, si este si reprezentantul sau cotidian in relatiile cu clientii si furnizorii de servicii.
Firma Water Drop, www.waterdrop.ro este incantata sa aduca pe piata din Romania solutiile folosite in Italia si San Marino pentru prepararea faimoaselor cocktailuri de pe Riviera, obiceiul carafei de vin de casa proaspat si rece, berea artizanala sau nu servita de la dozator si a racoritoarelor reci, gata preparate sau create de bar, indiferent de vreme si de numarul clientilor din local.