Vinuri romantice în cea mai romantică săptămână a anului
Cramele Recaş va participa la cel mai amplă acţiune de promovare a vinurilor în Manhattan, la St. Regis Hotel, Versailles Room, în data de 16 februarie 2006
În data de 16 februarie 2006 va avea loc un eveniment unic şi extraordinar la hotelul St. Regis din Manhattan, New York. Cei mai importanţi producători de vinuri din România vor prezenta cele mai bune vinuri româneşti combinând într-un mod unic calitatea, gustul şi tradiţia.
Acest eveniment nu se aseamănă cu nimic din ceea ce s-a experimentat până acum în timpul unei degustări de vinuri româneşti, fără notorietate internaţională. Audienţa va avea parte de o experienţă unică, neaşteptată şi va beneficia de bucuria şi încântarea oferită de recolta vinurilor din tărâmul miracolelor şi al frumuseţilor. Aceste vinuri, care au fost servite împăraţilor, regilor şi reginelor de milenii încoace şi unora dintre cele mai cunoscute figuri din istoria omenirii, sunt acum produse de către experţi ce deţin metode sofisticate şi conservative ce se găsesc pretutindeni în lume. Nume precum Recaş, Murfatlar, Reh-Kendermann şi Stirbey au capturat esenţa şi spiritul acestei regiuni europene şi au realizat îmbutelierea lor într-un mod diferit faţă de orice alt producător de vinuri din această ţară.
Cei prezenţi se vor bucura de vinuri de clasă mondială prezentate de către producători de clasă mondială proveniţi dintr-un mediu de clasă mondială. Toate pentru dragostea faţă de vin şi faţă de ţara romantică demult uitată, numită România.
În podgoria de la Recaş, a cărei vechime datează încă din anul 1455, se produce cea mai mare cantitate de vinuri premium din sud-estul Europei, de la încântătoarele Merlot, Pinot Noir şi Cabernet Sauvignon, pana la delicatele Sauvignon Blanc, Chardonnay, Riesling, Muscatt Ottonel şi Pinot Grigio.
Proprietarii Cramelor Recaş, s-au dedicat total acestei podgorii de 1500 hectare, odată cu achiziţionarea faimoasei locaţii în anul 1999, într-un parteneriat româno-britanic. Utilizand cele mai performante tehnologii de îmbuteliere, având capacitatea de păstrare a peste opt milioane litri de vin anual, Cramele Recaş reprezintă un exemplu nu doar pentru faptul că proprietarii consideră acest lucru, ci mai ales datorită faptului că piaţa de desfacere a produselor Recaş cuprinde trei continente, din Japonia în Danemarca, din Canada în Filipine şi din Statele Unite pană în Hong Kong.
Despre Cramele Recaş
CRAMELE RECAŞ dispune de unul dintre cele mai moderne complexe de vinificaţie din ţară, dotat cu utilaje de ultimă generaţie şi cu un spaţiu de producţie şi depozitare de circa 10 milioane de litri de vin. Datorită deosebitelor condiţii climaterice din regiune şi nivelului tehnologic ridicat, Cramele Recaş este cel mai mare exportator de vin îmbuteliat din ţară şi se numără printre primii trei exportatori de vin îmbuteliat şi vin vrac din România, acest fapt fiind o încununare a unei tradiţii atestate documentar de peste 600 de ani.
{mosloadposition user10}