Dacă LINO LADA n-ar fi existat, cu siguranță că ar fi fost absolut obligatoriu să fie inventată! Dar ce este LINO LADA? Este o gamă de creme tartinabile fine, delicioase, preparate din ingrediente de cea mai bună calitate: lapte integral, alune de pădure, cacao sau cocos. Sunt desertul ideal pentru copii pentru că ele conțin vitamine și minerale, oferindu-le acestora nu doar plăcerea gustului, dar și o porție generoasă de energie. Gama include cinci produse: LINO LADA cu Alune de pădure, LINO LADA Lapte, LINO LADA Duo (cu cacao și 12% alune de pădure atent selecționate și prăjite fin), LINO LADA Cocos (cu nucă de cocos și alune de pădure) și LINO LADA Gold, standardul de aur, produsul premium, ideal pentru ocazii speciale, cu multe alune de pădure coapte și mărunțite.
LINO LADA se poate consuma după pofta inimii, așa cum vrea fiecare: cu înghețată, ca umplutură în clătite sau direct cu lingura, din borcan. Dar pentru că LINO LADA se poate adapta la o mulțime de rețete de deserturi, de data aceasta vă propunem un cheesecake, dulcele adorat nu doar de cei mici dar și de cei mari.
Rețetă cheesecake
Ai nevoie de: 250 gr de biscuiți simpli, 150 gr de unt, 360 gr de LINO LADA și 460 gr cremă de brânză.
Cum se prepară
Pune biscuiții în robotul de bucătărie și mărunțește-i bine, apoi transferă-i într-un bol.
În alt bol pune untul și 40 gr de cremă LINO LADA și topește în cuptorul cu microunde sau în bainmarie.
Toarnă amestecul peste biscuiții sfărâmați și amestecă bine, pentru a omogeniza compoziția.
Răstoarnă compoziția obținută într-o formă rotundă, cu diametrul de 20 cm, tapetată cu hârtie de copt, tasează și nivelează cu ajutorul unui pahar. Ai grijă să „ridici” compoziție și pe margini, apoi, cu degetele, aplatizează. Pune tava la frigider pâna când este gata umplutura.
Într-un alt bol pune crema de brânză și restul de cremă LINO LADA.
Mixează timp de 5 minute, până obții o cremă fină și pufoasă. Lasă crema să stea 5-10 minute la frigider.
Toarnă crema peste blatul din biscuiți și nivelează bine, așa încât crema să fie până la nivelul blatului de pe marginile tăvii.
Lasă prăjitura la frigider minim 6 ore înainte de a o servi.