Alexia Țalavutis, Diana Bart, Giulia Anghelescu, Ioana Ginghină, Ioana Maria Moldovan, Mircea Eremia, Oana Roman, alături de jurnaliști și bloggeri au început dimineața la Starbucks Calea Victoriei, degustând TEAVANA, ceaiuri fierbinți din frunze întregi în 10 variante de toamnă.
Invitații au degustat sortimentele-vedetă TEAVANA, Chai Tea Latte și Citrus Mint Green Tea Latte cu pudră de Matcha. Aceste ceaiuri sunt intense și cremoase, conțin lapte și ceai verde cu pudră de Matcha în straturi suprapuse creând un efect deosebit cu o aromă unică. Pudra de Matcha, nu numai că este bogată în antioxidanți, ajută la slăbit și stimulează metabolismul, dar are și o aromă semnificativă, distinctivă, datorită aminoacizilor din compoziția sa.
Ceaiurile TEAVANA s-au lansat oficial, marți, 4 octombrie, în toate cafenelele Starbucks din zona EMEA. Selecția de ceaiuri verzi, negre și albe este făcută din cele mai fine ingrediente și frunze întregi, infuzate cu măiestrie, pasiune și atenție la detalii.
Teavana este un brand premium în SUA și a fost preluat de către Starbucks în toata lumea. În România, prima variantă TEAVANA a fost lansată vara aceasta, Iced Tea Lemonade, un amestec răcoritor de ceai, gheață și limonadă.