UPS (NYSE:UPS) anunță o serie de îmbunătățiri ale rețelei și infrastructurii, care reduc timpii de tranzit între peste 350 de orașe din 26 de țări din Europa.(1)
Clienții din anumite zone din România vor beneficia acum de transport mai rapid către statele baltice, Finlanda, Germania, Italia, Olanda, Polonia, Republica Cehă, Spania și Suedia. De exemplu, expedițiile de la București la Praga, utilizând cel mai economic serviciu rutier al UPS, au acum termen de livrare de trei zile, în loc de patru. De asemenea, au fost îmbunătățite și serviciile UPS Express, beneficiind de timpi mai rapizi de transport între România și nord-vestul Poloniei.
„Antreprenorii din România trebuie să aibă încredere că toți clienții lor vor primi comenzile la timp, la adresa corectă și la prețul corect”, a declarat Jim Kearney, country manager, UPS România. „Pentru a sprijini companiile să îndeplinească acest obiectiv, am redus timpii de expediție cu până la 24 de ore.”
Îmbunătățirea timpilor de tranzit face parte din planul de investiții de 2 miliarde de dolari al UPS în Europa, în rețea și infrastructură, în intervalul 2014 – 2019. UPS a finalizat deja o treime din programul de extindere și redefinire, anunțând noi facilități în Belgia, Danemarca, Franța, Germania, Marea Britanie, Olanda, Polonia și Suedia.
În luna februarie a anului trecut, UPS a introdus un nou segment de zbor cargo și a deschis un centru operațional la Cluj-Napoca, făcând astfel legătura cu hub-ul aerian din Köln, Germania, pentru a deservi 44 de orașe din 8 județe situate în regiunea centru-nord din România. Pe lângă îmbunătățirea serviciilor Express, UPS a oferit companiilor din această regiune până la 5 ore suplimentare de producție, datorită extinderii orei maxime de preluare a expedițiilor.
„Companiile care desfășoară activități de export au mai mult succes atunci când condițiile economice sunt favorabile și sunt mai stabile când aceste condiții sunt potrivnice”, a declarat Nando Cesarone, președinte UPS Europa. „Îmbunătățirile aduse rețelei UPS permit schimburi comerciale mai rapide între companiile din România și întreaga Europă.”
(1) Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Irlanda, Italia, Olanda, Polonia, Portugalia, Republica Cehă, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, UK.