Învățarea online devine tot mai simplă și atractivă prin tehnologie
Upriserz, platformă educațională online, dedicată antreprenorilor și profesioniștilor din piața muncii, lansează noi funcționalități ale website-ului care să faciliteze accesarea cursurilor potrivite pentru dezvoltarea continuă a fiecărui utilizator. Astfel, Upriserz devine singura platformă educațională din România care revoluționează modul în care utilizatorii filtrează și urmăresc doar acele cursuri care sunt în concordanță cu valorile și planurile lor.
Similar sistemului clasic de învățământ, majoritatea platformelor educaționale online pun în fața utilizatorilor un șir de cursuri de dezvoltare personală și profesională, antreprenoriat, recalificare profesională, leadership, comunicare și educație financiară. Utilizatorul este cel care trebuie să își dea seama dacă acel curs este bun și mai ales dacă este potrivit cu obiectivele lui în viață.
„Cele mai mari provocări în educația online sunt cantitatea foarte mare de informații disponibile și calitatea îndoielnică a multor informații găsite pe internet. Aproape toată lumea poate să acceseze aproape orice, dar, în același timp, aproape oricine poate produce orice tip de conținut. E un paradox! Niciodată nu a fost mai ușor să avem acces la informații, dar niciodată nu a fost atât de greu să găsim informația de calitate și potrivită nouă. Prin intermediul noilor funcționalități, vrem să dezvoltăm o călătorie cât mai intuitivă a utilizatorilor prin baza de cursuri oferite de Upriserz și să aducem un plus la nivel de design, noile setări fiind aliniate la ultimele trenduri din domeniu. Acestea comunică între ele și preiau informațiile una de la alta, astfel încât utilizatorul să se bucure de o experiența completă, personalizată și adaptată nevoilor sale. Astfel, îi vom ajuta pe clienți să își îndeplinească mai repede obiectivele stabilite și să se bucure de o nouă etapă în experiența lor de învățare. Ne dorim ca acest trend legat de educația să crească în continuare pe plan local și să rămânem în topul preferințelor românilor în ceea ce privește platformele de educație online”, a declarat Lorand Soares-Szasz, CEO Upriserz.
Pentru a ușura căutarea de cursuri prin miile de ore de conținut de pe platformă, Upriserz a lansat câteva funcționalități tehnologice care ajută utilizatorul să găsească și să parcurgă doar acele cursuri care îl vor duce mai aproape de rezultatul dorit și care sunt în concordanță cu valorile lui.
Fiecare utilizator premium de pe Upriserz poate să treacă printr-un identificator de valori. Prin completarea unui chestionar cu 10 întrebări, Upriserz va identifica cele mai importante valori pentru fiecare utilizator în parte și se va asigura că acesta nu își propune să parcurgă cursuri care nu au legătură cu aceste valori. De exemplu, dacă pentru un utilizator cel mai important lucru în viață este să devină independent financiar, platforma îl atenționează dacă acesta vrea să parcurgă cursuri de sănătate. Sau dacă nu își propune să urmărească niciun curs din domeniul financiar, platforma din nou îl atenționează că nu a stabilit nimic de învățat în aria vieții care este cea mai importantă pentru el. Rezultatul acestui chestionar este redat sub forma unui grafic și evoluția acestuia poate fi revalidată de fiecare dată când utilizatorul răspunde din nou la chestionar.
Un alt instrument inovator care o să completeze experiența utilizatorilor pe platforma Upriserz este posibilitatea de a crea un dream chart în care aceștia să-și stabilească obiectivele pe care le pot reprezenta prin intermediul unei imagini, unui mesaj audio, pentru fiecare obiectiv în parte, pe parcurs sau când se atinge acesta. Platforma permite adăugarea de rezultate intermediare și termene limită pentru fiecare obiectiv, utilizatorul asumându-și obiectivele prin semnarea unui contract digital.
După stabilirea acestor obiective, platforma va genera automat propuneri de cursuri din baza Upriserz care să sprijine utilizatorul în atingerea obiectivele. Astfel, se va stabili traseul de învățare ideal, cursurile propuse putând fi adăugate într-un playlist personalizat, fiind disponibile la un simplu click. Mai mult, platforma analizează dacă obiectivele sunt aliniate valorilor identificate și trimite recomandări de stabilire a obiectivelor în direcția priorităților individuale.
Pentru a sprijini crearea unei experiențe complete de învățare, platforma va beneficia de indentificatorul de soluții, un asistent virtual care întreabă care sunt provocările și dorințele utilizatorilor, în vederea identificării celor mai potrivite materiale din platformă pentru aceștia.
În plus, Upriserz a integrat un motor de căutare prin care persoanele care accesează platforma pot căuta în lista de cursuri pornind de la un simplu cuvânt, această funcționalitate recunoscând inclusiv cuvinte scrise greșit, cu sau fără diacritice, sau sinonime.
Pentru toate aceste funcționalități există tutoriale video prin care se explică modul de utilizare al acestora.
Fiecare curs publicat pe platformă Upriserz trece printr-o analiză strictă, permițând publicarea doar a cursurilor care sunt practice și adaptate intereselor românilor, fiind susținute de persoane care au experiență practică în domeniul în care țin cursuri și au o structură orientată spre rezultatele celui care parcurge cursul. Cea mai mare platformă de educație online din România le oferă românilor acces pe bază de abonament la cursuri, webinarii și interviuri în format video, audio, transcript și rezumat care acoperă elemente diverse de dezvoltare profesională și personală, de la negociere salarială la leadership, până la antreprenoriat. Cursurile oferite de Upriserz sunt susținute de nume cunoscute, precum Lorand Soares-Szasz, Adrian Cioroianu, Monica Ion, Dan Luca. Interviurile sunt oferite de vedete TV, milionari, antreprenori de succes din Statele Unite ale Americii și România, inovatori, funcționari publici de rang înalt, campioni mondiali, precum Andrea Raicu, Cristina Pirv, Simon Maurer, Mihai Leu, Anca Bucur, Gáspár Gyorgy, Ioana Molnar, Chris Voss, Flavia Boghiu, Avi Cicerean, Urania Cremene, Dragos Anastasiu, Razvan Cuc, Dan Isai sau Marcelus Suciu.