Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.

Un nou restaurant a beneficiat de experienta si de sfaturile practice ale Chef-ului Victor Melian

ProTv

Vine CHEFul! continuă să ofere soluții restaurantelor din România. Chef Victor Melian a reușit să îmbunătățească afacerea de familie a lui Angi și Gabi. Totul în doar 4 zile!

În intervalul de difuzare 21:27 – 22.28, peste 1.2 milioane de români au fost cu ochii pe PRO TV, iar în minutul de maximă audienţă, de la 21:46 efortul echipei Vine CHEFul! a fost urmărit cu interes de peste 1.6 milioane de telespectatori.

La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, emisiunea a înregistrat 8.2 puncte de rating și 18.2% share, în timp ce următorul post clasat a obținut 7.6 puncte de rating și 16.8% share pe această categorie.

Ediția de marți seară a prezentat afacerea deschisă de o familie de oameni muncitori, care au renunțat la traiul din Spania pentru a deschide un restaurant de la zero în România. Cei doi au vândut tot ce aveau pentru a putea investi într-un restaurant de familie care să le asigure un trai liniștit. Dar cel mai mare sacrificiu pe care l-au făcut este timpul scurt pe care îl petrec cu cele două fetițe, acestea fiind crescute de bunici în timp ce ei se luptă să țină deschis restaurantul.

Încă de la început, Victor a observat un aspect nefavorabil unui restaurant: poziționarea. Pata Negra este situat într-o zonă lipsită de vad, fără o semnalistică corespunzătoare. Numărul mic de clienți nu a reprezentat o surpriză pentru Chef Victor Melian. Acesta a fost surprins însă în momentul în care a aflat că cei doi patroni au pornit restaurantul fără un plan de afaceri și fără a avea noțiuni elementare de marketing, elemente necesare în orice tip de afacere.

O problemă apăsătoare pentru Angi era lipsa personalului: „În sala de mese avem o mare problemă pentru că avem un singur ospătar. Eu și gătesc și ies de foarte multe ori în sală să servesc sau să-mi întâmpin oaspeții.” Experiența și inspirația Chef-ului Victor Melian și-au spus cuvântul, acesta având îndată o rezolvare convenabilă a problemei: soția bucătarului s-a alăturat echipei restaurantului, pe post de ospătăriță.

Chef Victor Melian a fost plăcut surprins de calitatea produselor preparate de echipa restaurantului, raportul calitate-preț fiind corect. Din acest punct de vedere, Victor nu a modificat nimic din conținutul meniului. Singurul aspect culinar pe care l-a sugerat a fost reinterpretarea unor preparate deja existente în meniu. În ceea ce privește aspectele funcționale și de design ale restaurantului, echipa Vine CHEFul! a rezolvat defecțiunea liftului pentru mâncare, a remobilat terasa și a remediat problema semnalisticii de la intrare.

Dar poate cea mai de succes reușită a lui Victor Melian a fost apropierea patronilor de cele două fetițe. Victor i-a recomandat lui Angi să acorde mai mult timp copiilor și să-l lase exclusiv pe bucătar să se ocupe de bunul mers al lucrurilor în bucătărie. Revederea celor două fiice a stârnit lacrimi de bucurie, Angi și Gabi petrecând o zi întreagă cu acestea la un loc de joacă.

„Plec din această peninsulă iberico-română plin de speranță. Sunt foarte mândru de ei. Sunt convins că dacă Angi și Gabi vor ține cont de sfaturile și propunerile mele pe termen lung, viața lor va fi una extrem de frumoasă”, a declarat Victor la finalul celor patru zile petrecute la Pata Negra.

Bucuresti, 18.03.2015
{mosloadposition user9}
By Liliana Kipper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.