Începând de luna aceasta, Travel Communication România este agenția de PR și Comunicare a brandului S.E.R.V.E. (Societatea Euro-Romană de Vinuri de Excepție), prima firmă privată de vinuri înființată în Romania, cu o tradiție de peste 21 de ani în producția de vinuri.
S.E.R.V.E. a intrat pe piața din România în 1994 și a fost înființată de către contele Guy Tyrel de Poix. După aproape 21 de ani de activitate, compania produce două game de vin, Vinul Cavalerului și Terra Romana, precum și „grand vins”, cum ar fi Cuvee Charlotte, Cuvee Amaury, Cuvee Guy de POIX și Cuvee Alexandru. 40% din producție este exportată în Canada, SUA, Belgia și Germania.
Agenția Travel Communication și-a propus să crească vizibilitatea brandului S.E.R.V.E. în mediul online și offline și să dezvolte comunitatea amatorilor de vin de calitate.
„Suntem onorați să colaborăm cu un brand nobil precum S.E.R.V.E.! Este o firmă cu tradiție care respectă consumatorii români și produce vinuri la o calitate excepțională”, a declarat Răzvan Pascu, fondatorul Travel Communication România.
„Piața s-a schimbat spectaculos în ultimii ani, s-au modernizat cramele, am trecut prin schimbări legislative, s-a intensificat concurența, dar mai ales s-a schimbat consumatorul. Brandul nostru a plasat întotdeauna consumatorul pe primul loc în ultimii 21 de ani, iar începând de anul acesta vrem să facem un pic mai vizibil acest lucru”, a declarat Mihaela Tyrel de Poix, proprietarul S.E.R.V.E.
Despre SERVE
SERVE este prima firmă privată de vinuri din România, fiind înființată în 1994 de către contele Guy Tyrel de Poix. După 21 de ani de activitate pe piața românească, S.E.R.V.E. deține 116 ha de vie (60 ha în Dealu Mare și 56 ha la Cogealac), iar investiția depășește 2,5 milioane de euro pentru crama de la Ceptura, care are capacitatea de 15.000 hl. S.E.R.V.E. a contribuit de-a lungul timpului la schimbarea și susținerea domeniului viticol, fiind prima firmă care a produs vinul roze sec, prima care a plantat Chardonnay în zona Dealu Mare și care a înființat Clubul Cavalerilor, locul de întâlnire pentru amatorii de vin. Producția totală de vinuri ajunge la 800.000 de sticle pe an.
{mosloadposition user9}