The Marmorosch Bucharest, parte din rețeaua Autograph Collection Hotels, anunță propunerea culinară a hotelului pentru această toamnă și detalii despre mult așteptatele festivități de iarnă. În acest sezon, oaspeții vor putea experimenta o combinație de arome locale, fine dining sofisticat și ospitalitate premium, în timp ce se bucură de eleganța și farmecul specific hotelului.
Toamna aceasta, The Marmorosch Bucharest invită oaspeții să se bucure de un nou meniu creat de Cristian Șerb, Executive Chef al hotelului. Cu un accent puternic pe sustenabilitate și utilizarea ingredientelor proaspete și locale, meniul de toamnă celebrează cele mai bune produse românești și arome tradiționale, completate de influențe contemporane europene. Preparatele pun în valoare legumele de sezon, carnea locală și arome specifice toamnei, precum dovleacul și caramelul, multe dintre ingrediente fiind atent selecționate de la ferme din apropierea Bucureștiului.
„Toamna este o perioadă importantă pentru noi, ca hotelieri, un moment în care oaspeții așteaptă noi propuneri interesante. Odată cu introducerea acestui meniu și pregătirile pentru sezonul festiv de iarnă, ne propunem să ne surprindem din nou vizitatorii. Suntem încântați să prezentăm talentul culinar al Chef-ului Cristian Șerb, un talent autohton, care aduce o perspectivă proaspătă în bucătăria noastră”, a declarat Ausra Lucinskaite, director general, The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection.
„Direcția noastră este clară și sustenabilitatea este esențială în ecosistemul nostru, pentru că suntem mari susținători ai colaborării cu furnizorii locali și încercăm să ne aprovizionăm cât mai mult cu ingrediente locale, de la legume rădăcinoase la carne. Fiecare preparat este o ocazie de a susține producătorii români și de a oferi oaspeților noștri o experiență memorabilă”, a declarat Cristian Șerb, Executive Chef Marmorosch Bucharest, Autograph Collection Hotel.
Indiferent dacă oaspeții vizitează pentru afaceri sau relaxare, accentul este același, deoarece scopul este de a oferi momente unice și de neuitat, din momentul în care sosesc și până în momentul în care pleacă. Prin urmare, hotelul implementează și modalități inovatoare de a îmbunătăți experiența oaspeților, inclusiv o serie de tururi audio interactive, disponibile prin scanarea unor QR codes instalate în incinta hotelului și care dau viață istoriei bogate a clădirii.
Pregătirea sezonului festiv
Pe măsură ce hotelul se pregătește pentru finalul anului, oaspeții se pot aștepta la o serie de evenimente și experiențe premium pe parcursul iernii. The Marmorosch Bucharest este renumit pentru atmosfera sa festivă și magică, cu decorațiuni atent realizate, capodopere culinare și celebrări speciale, care surprind spiritul sezonului.
Anul acesta, hotelul va fi din nou transformat într-o destinație de vacanță, punctul culminant al festivităților fiind Balul Mascat de Anul Nou, cu tematică venețiană.
„Ne-am propus întotdeauna să stabilim standardul pentru experiențele festive în București, iar acesta va fi al treilea an în care decorațiunile și evenimentele noastre atrag oaspeți din întreaga lume. De aceea, vom merge mai departe cu o temă inspirată de carnavalul din Veneția, care promite să aducă magia și misterul orașului lagunelor la București”, a declarat Ausra Lucinskaite.
În plus față de decorurile festive, hotelul va oferi o serie de opțiuni de dining tematice pentru sărbători, incluzând meniuri speciale de Crăciun și evenimente exclusive precum ceremonia de iluminare a bradului de Crăciun și mult așteptata Gală de Anul Nou.