În dupa-amiaza de duminică, atunci când toată lumea pare să fi dormit pana la pranz, delicatesele unui brunch sunt de preferat decat cele ale micului dejun.
Duminica aceasta Taj Restaurant, la Sunday Brunch, va propune sa degustati pe langa cele 20 de feluri de mancare, MURGH TIKKA, o poveste culinara care începea in urma cu 5000 de ani, atunci când tandoor, cuptoarele de lut, au fost inventate.
Bucatile de pui sunt marinate într-un sos condimentat de iaurt şi apoi fripte într-un cuptor fierbinte tandoori, si se servesc cu piaz ka chatni, un condiment pentru o varietate de mancaruri de orez si curry, fasii de lămâie şi pâine naan. Naan este pâinea celebra din nordul Indiei, care se coace într-un cuptor tandoor distinctiv. Variaţiile de naan se constată din India la Asia Centrală, pana în Orientul Mijlociu.
Sunday Brunch este un concept All you can Eat, o demonstratie de rafinament si arta culinara. All you can Eat este abordarea pe care Taj Restaurant a lansat-o in primavara acestui an, special pentru evenimentele gazduite in zilele de duminica, unde, cu doar 65 lei, in intervalul 12:00-16:00, iubitorii de bucatarie indiana pot degusta aproximativ 20 de preparate cu specific indian, si nu numai, desertul, vinul si apa fiind din partea casei!