Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.

Siviero Maria: Același gust autentic de gelato italiană sub o nouă înfățișare

Siviero Maria: Același gust autentic de gelato italiană sub o nouă înfățișare

Siviero Maria, brand-ul de gelato italian cu o istorie de peste 60 de ani, dezvăluie astăzi o nouă identitate, într-un proiect de rebranding ce îmbină trecutul și tradiția cu o viziune contemporană. În mijlocul acestei transformări se regăsește același gust autentic italian, produs cu mândrie după rețete tradiționale, de către maeștri gelatieri specializați în a crea o gelato cremoasă și delicioasă.

Pentru Siviero Maria, rebrandingul este un moment de reinventare, dar și o ocazie de a-și reafirma valorile autentice.

Siviero Maria: Același gust autentic de gelato italiană sub o nouă înfățișare

“Am pus cap la cap toate tainele familiei noastre: pasiunea pentru Gelato, o selecție riguroasă a celor mai bune ingrediente, expertiza și măiestria italiană. Iar astăzi, avem onoarea de a semna rețeta noastra secretă pentru a vă oferi calitatea și gustul celui mai autentic Gelato italian.” – afirmă reprezentanții familei Visani (familia fondatoare Siviero Maria).

În acest proces de reînnoire, brand-ul își menține principiile fundamentale, printre care se numără respectul pentru tradiție, utilizarea metodelor artizanale de producție și angajamentul de a utiliza doar ingrediente de cea mai înaltă calitate. Fiecare cutie de gelato Siviero Maria continuă să fie umplută și decorată manual de către maeștri gelatieri în fabrica din Italia. Acest proces garantează păstrarea gustului cremos și autentic al produsului, indiferent dacă este servit imediat după cumpărare sau luat din frigider. Metoda de lucru și calitatea ingredientelor folosite la preparare constituie secretul succesului pe care brand-ul l-a construit pe piața internă și internațională.

Dincolo de schimbarea design-ului literelor, Siviero Maria își menține forma inconfundabilă a cutiei de înghețată, un simbol al amintirii gustului perfect al gelato-ului autentic italian. Cu o capacitate de producție de 12.000.000 kg pe an, fiecare caserolă încapsulează pasiunea, tradiția și măiestria ce stau la baza acestui brand.

Indiferent de schimbările exterioare, care se vor produce treptat, de la ambalajul consacrat, către noua imagine, Siviero Maria își păstrează același gust inconfundabil și iubit de generații întregi.

Pentru mai multe informații, accesați site-ul www.sivieromaria.ro sau paginile dedicate de Instagram și Facebook.

By Violeta-Loredana Pascal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.