Revista Food & Bar Magazine organizează conferinţa cu tema „Siguranţa alimentară în Uniunea Europeană”. Evenimentul va avea loc în sala Grand Ballroom a hotelului Crowne Plaza (Bulevardul Poligrafiei nr. 1), în ziua de vineri, 15 septembrie a.c., începând cu ora 9:30 a.m.
Printre vorbitorii care şi-au confimat participarea la conferinţă se numără: Secretarul de Stat dr. Marian Avram, Preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA); Raluca Florea, Auditor Systems & Services Certification – SGS; Claudiu Iancu, Head of Quality Assurance – Metro; Mădălina Barcan, Director Departament Calitate – Agroalim şi Cristian Cristea, Purchasing & Production Manager – La Mama.
Conferinţa va aborda subiecte de larg interes pentru industria alimentaţiei publice, precum prezentarea sistemului Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), implementarea şi certificarea acestuia, siguranţa alimentară în perspectivă legislativă sau respectarea normelor de siguranţă alimentară de către furnizori. Componenta teoretică a conferinţei va fi completată cu un exemplu practic de implementare a sistemelor de siguranţă alimentară.
Înscrierile se pot face accesând site-ul www.foodandbar.ro, unde sunt disponibile toate informaţiile despre conferinţă.
Food & Bar Magazine este o revistă business-to-business dedicată managerilor şi specialiştilor din sectorul horeca. Apărută în aprilie 2005, publicaţia s-a impus pe piaţa media ca revista tendinţelor în restaurante şi baruri.
Business Publishing Group editează publicaţiile specializate Piaţa – revista bunurilor de larg consum, Food & Bar Magazine – revista tendinţelor în restaurante şi baruri, Pharma Business – revista de marketing şi management farmaceutic şi medical.
{mosloadposition user10}