Duminică, 26 Octombrie, are loc întâlnirea SdC București din luna Octombrie, între orele 15:00 – 17:00, în ceainăria La Un Ceai (Str. Luigi Cazzavilan nr. 25).
Invitatul acestei ediții este scriitorul Oliviu Crâznic, care ne va citi câteva pagini din romanul său horror, „… și la sfârșit a mai rămas coșmarul”, pentru a ne pregăti de Halloween. Lectura va fi urmată de o sesiune de Q & A – relaxată și directă, așa cum ne-am obișnuit la SdC.
Sunteți gata să vi se ridice părul de pe cap de frică? Vă așteptăm la SdC în Octombrie…
Intrarea este liberă/ Schimbul nu este obligatoriu și nici permanent.
Mai multe detalii aici. Event Facebook.
Schimb de Cărți este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de cinci ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea, Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa.
Schimb de Cărți este un proiect în continuă dezvoltare, așa încât cei care doresc să aducă întâlnirile Schimb de Cărți în orașul lor pot trimite un mail la adresa andreea@bookblog.ro pentru mai multe detalii.
Oliviu Crâznic este scriitor şi publicist. Romanul său, „…Şi la sfârşit a mai rămas coşmarul” (Ed. Vremea, 2010), a fost considerat de critică „Momentul Walpole în literatura română” (M. Pricăjan, în revista culturală Familia).
În antologia Dincolo de noapte. 12 feţe ale goticului (Ed. Millennium Books, 2012), a selectat 12 texte gotice remarcabile, semnate de 12 scriitori români (printre care 2 debutanţi).
Laureat al Premiului de Încurajare acordat de Societatea Europeană de Science-Fiction şi al mai multor premii naţionale (Galileo, Visul etc. – la categoria „Roman”), a publicat proză fantastică şi ştiinţifico-fantastică, dar şi teorie şi istorie literară şi chiar poezie, în reviste şi antologii din România şi de peste hotare (Suspans, Galileo Science Fiction&Fantasy, Ziarul Financiar, Colecţia de Povestiri Ştiinţifico-Fantastice „Anticipația”, Argos Science Fiction&Fantasy, Cover Of Darkness, Bloodbond, Europa SF, Revista Societăţii Române de Science Fiction şi Fantasy etc.). Deține rubrica de analiză, critică și istorie literară Ghidul cititorului de fantastic în revista culturală EgoPHobia.