salt&pepper catering a fost desemnata saptamana trecuta, de catre revista HRB expert, firma de catering a anului 2008.
La 26 de ani, Bogdan Ciubotariu punea o afacere pe picioare, incepand cu numai 15 lei. La scurt timp de la inceperea activitatii, salt&pepper catering numara deja clienti de talia Orange Romania, Petrom, Deloitte, Emag!c Entertainment si altii. Acum, la 28 ani, Bogdan Ciubotariu, Director General salt&pepper catering, a primit primul premiu pentru firma in care a reinvestit in permanenta profitul.
Doina Negulescu, deputy editor al revistei HotelRestaurantBar Expert, ne-a descoperit pe Internet, printre multe alte firme de catering. Dupa cum ea insasi spunea, a fost atrasa de simplitatea si bunul-gust de pe site-ul nostru, www.saltandpepper.ro si a hotarat sa ne contacteze pentru un interviu. La scurta vreme dupa interviu, eram invitati la Forumul ospitalitatii (eveniment organizat de catre Revista HRB expert, evenimentul cu cea mai indelungata prezenta in domeniul hotelier, ajuns acum la cea de-a patra editie) ca in data de 21 mai, la hotelul Radisson sa ne prezentam pentru a ne ridica premiul oferit.
“Sunt onorat si incantat de initiativa revistei HRB expert. Am muncit mult, o facem in continuare si consider ca meritam acest premiu. Ma bucura insa faptul ca sunt din ce in ce mai multe voci in piata care o spun.” Bogdan Ciubotariu, Director General salt&pepper catering
{mosloadposition user10}