Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.

Romhotel isi deschide din nou portile pentru profesionistii

Romexpo

specialistii si oamenii de afaceri din industria ospitalitatii!

Expozitia Romhotel – desfasurata in Complexul Expozitional Romexpo, in perioada 18 – 21 octombrie, reuneste, pe o suprafata de aproape 12000 mp, peste 180 de firme din Romania, Germania, Italia, Ungaria, Turcia  si ofera specialistilor, profesionistilor si oamenilor de afaceri din industria ospitalitatii, cele mai recente produse, echipamente, accesorii si servicii de dotari pentru hoteluri si restaurante. Noutatea manifestarii o reprezinta Simpozionul de promovare a uleiurilor de masline, organizat de Romexpo, in parteneriat cu General Parma Food si Asociatia Olivia. Specialisti in alimentatie, legislatie si nutritie din Romania, Grecia si Italia vor sustine teme referitoare la caracteristicile generale ale uleiurilor de masline, legislatia europeana a calitatii uleiului de masline, introducere in arta degustarii uleiului. (Simpozionul se desfasoara in data de 18 oct , orele 11:00 – 15:00, Sala de Conferinte Balcescu, pav. 18. Accesul este permis pe baza de invitatie procurata de la organizatori: Romexpo – tel. 207.7000 int. 1112, fax.: 207.70.70, email g.popescu@romexpo.org, General Parma Food: tel.: 411.75.64. email: stefania.baicu@gmail.com)

Parteneriatul Romexpo – Maxigel – Petrisor Tanase – maestru al artei culinare – s-a consacrat deja in organizarea Salonului Gastronomic si a Concursului National de Arte Gastronomice. La aceasta editie, bucatarii experimentati si cei ucenici au ocazia unui schimb de experienta cu personalitati ale artei culinare din Italia si Austria care  vor prezenta in zilele de 18, 19 si 20 octombrie retete proprii de preparate specifice bucatariei romanesti si internationale.

Pentru barmani si specialistii in prepararea bauturilor alcoolice, non-alcoolice si pe baza de cafea, Romhotel ofera posibilitatea demonstrarii si dezvoltarii abilitatilor profesionale intr-un concurs de mixologie organizat in colaborare cu General Parma Food.

Vizitind expozitia Romhotel, publicul specialist are ocazia de a se informa, achizitiona si contracta produse si servicii de calitate, care vor determina cresterea gradului de confort oferit de locatiile horeca.

Reunindu-se pentru prima data la Romhotel in 1993, firmele expozante si-au adus o contributie esentiala nu numai la dezvoltarea turismului romanesc dar si la infiintarea unei noi industrii – industria ospitalitatii, la diversificarea preocuparilor de petrecere a timpului liber, la adoptarea si adaptarea unor noi deprinderi, au transformat publicul vizitator – si nu numai – din consumator in “cunoscator” al serviciilor horeca, a oferit conditiile optime de lansare si dezvoltare a unor firme astazi prestigioase, consacrind expozitia Romhotel ca o expozitie de cinci stele.

Program de vizitare: 18 – 20 oct., 10:00 – 18:00, 21 oct., 10:00 – 16:00 acces pe baza de invitatie de specialist procurata de la organizator sau firmele expozante sau bilet de intrare, procurat de la casele de bilete amplasate la intrarile in Complexul Expozitional Romexpo, cu prêt intre 6 – 19 Ron, in functie de durata de vizitare)

Bucuresti, 18.10.2007

{mosloadposition user10}

By Violeta-Loredana Pascal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.