Când devine experiența culinară fine dining? Ce presupune să fii Chef cu adevărat și care sunt restaurantele unde te poți bucura de o experiență culinară desăvârșită? Acestea au fost primele întrebări la care revista Biz și-a propus să răspundă când a început proiectul Best Chefs.
Revista Biz a lansat Best Chefs, un nou proiect editorial, cu sprijinul Nespresso, partenerul principal al acestui proiect unic in România. Best Chefs reprezintă o incursiune în lumea gastronomiei premium și pune profesia de Chef într-o lumină nouă. Suplimentul reuneşte informaţii despre Top Chefs din România și rețetele lor originale.
Află cine sunt cei mai promițători tineri sub 30 de ani care vor forma următoarea generație de Chefi. Mai mult, descoperă interviuri cu trei Chefi deținători de stele Michelin din Franța!
Best Chefs prezintă:
• Top Chefs din România
• Noul val de Chefs din Bucureşti
• Recomandări de restaurante din Capitală
• Reţete originale
• Interviuri cu Chefi cu stele Michelin
• Analiza pieţei de fine dining din Bucureşti
• Secretele din spatele celebrului Ghid Michelin.
Informaţiile vor putea fi regăsite integral în ediţia tipărită sau e-book-ul Best Chefs, ce pot fi comandate la adresa de e-mail: lelia.petrescu@revistabiz.ro.