Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.

Restograf lansează Consultant Virtual, primul ghid complet pentru deschiderea, operarea și managementul de succes al oricărui tip de local

Consultant Virtual Restograf
  • Consultantul Virtual Restograf este destinat specialiștilor din industria HoReCa, cea mai afectată de criza provocată de pandemia de COVID-19 și reprezintă prima etapă a unui program de revitalizare a domeniului

Consultantul Virtual Restograf, al cărui partener strategic este producătorul de bere Bergenbier, este primul ghid din România destinat tuturor proprietarilor și managerilor de localuri, pentru a-i ajuta să depășească criza provocată de pandemie, dar și celor care doresc să-și deschidă un local, indiferent de tipul acestuia, și au nevoie de îndrumare.

Consultant Virtual Restograf

„Consultantul Virtual este disponibil tuturor celor interesați, în mod gratuit și oferă informații la zi cu privire la aspecte legislative, financiare, de gestiune, management, marketing și multe altele”, a declarat Radu Dumitrescu, proprietarul Restograf și fondatorul Stadio Hospitality Concepts (SHC), din care fac parte restaurantele Stadio, NOR, Cişmigiu Bistro și 18 Lounge. „Ne adresăm în primul rând proprietarilor și managerilor oricărui tip de local din HoReCa, dar oricine lucrează în domeniu și vrea să evolueze va avea cu siguranță de câștigat citind și folosind Consultantul Virtual Restograf. Vom contacta toate cele 46.000 de afaceri din domeniu și le vom oferi, în mod gratuit, toate aceste informații”, a adăugat Radu Dumitrescu.

Radu Dumitrescu
Radu Dumitrescu

Bazat pe 15 ani de experiență în domeniul HoReCa, ghidul Consultant Virtual Restograf vine în sprijinul afacerilor locale, fie că este vorba despre business-uri cu tradiție, fie despre companii de anvergură mică sau medie.

Structurat în 19 capitole principale, ghidul Consultant Virtual Restograf oferă informații și detalii complete despre primii pași care trebuie urmați pentru deschiderea unul local, despre conceperea meniului, costuri și modul de stabilire a prețurilor, a necesarului de angajați și a grilei de salarizare, despre organizarea activității în bucătărie, bar, sala de mese și casierie, despre soluțiile de software și hardware, furnizori, livrări, achiziții, gestiune, inventar, rezervări.

Strategiile financiare care conduc afacerile din domeniu spre succes și gestionarea localurilor în timpul pandemiei reprezintă câte un capitol din ghid, la fel și strategiile de marketing și PR. În plus, Consultantul Virtual Restograf prezintă studii de caz și povești de succes, legislația din domeniu, principalii producători, principalele asociații și cele mai importante publicații de specialitate, precum și un dicționar de termeni din industrie.

Consultantul Virtual Restograf are peste 2.900 de pagini cu informații și anexe utile și cuprinde peste 260 de manuale, proceduri, template-uri și check-list-uri.

Consultantul Virtual Restograf este primul pas al unui program amplu care-și propune revitalizarea industriei HoReCa. Următoarele etape includ organizarea de cursuri de specialitate, de webinarii și evenimente de profil, care să reunească cât mai mulți dintre profesioniștii din industrie.

https://consultant.restograf.ro/

Despre Restograf

Restograf este una dintre principalele surse de informare pentru comunitatea iubitorilor de restaurante și o platformă modernă și eficientă de rezervări online atât pentru operatorii de restaurante, cât și pentru consumatorii din București. Radu Dumitrescu, CEO Restograf vizează extinderea platformei de rezervări online în mai multe orașe din țară – Timișoara, Cluj, Sibiu, Brașov Constanța, Iași, precum și în alte țări din regiune – Ungaria, Austria, Bulgaria, Croația și Grecia. Radu Dumitrescu este CEO al Stadio Hospitality Concepts din 2013 și deține în prezent trei restaurante Stadio, alături de NOR (restaurantul aflat la ultimul etaj al celei mai înalte clădiri din România, la 136 de metri înălțime), Cişmigiu – Bistro la Etaj şi 18 Lounge, amplasat în zona Piaţa Presei Libere.

By Liliana Kipper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.