Compania Coca-Cola a lansat in Romania Cappy Toata Portocala, in cadrul Academiei Cappy Toata Portocala, unde participantii au fost invitati sa descopere ingredientele care fac diferenta.
Cei 3 bucatari Flavours, si binecunoscutul barman Gache (Interbelic) au demonstrat invitatilor ca, de cele mai multe ori, daca te lasi ghidat de imaginatie si pasiune, chiar si cea mai reusita gustare sau cocktail pot fi completate cu un ingredient cheie care face toata diferenta, iar rezultatul poate fi spectaculos!
Aceasta este si provocarea Cappy Toata Portocala! Mai mult decat un suc de portocale, Cappy Toata Portocala este o bautura inovativa care contine pe langa sucul frunctului si pulpa, miezul si invelisul alb, surse suplimentare de nutrienti. Astfel, Cappy Toata Portocala este prima bautura care contine tot fructul!!!
Pentru ca un trup sanatos si fortifiat are nevoie de vitamine, glucide, fibre si polifenoli, Cappy a creat Toata Portocala cu ajutorul celor mai buni specialisti si a celor peste 50 de ani de experienta, reusind sa valorifice toate beneficiile nutritionale ale unei portocale. Printr-o metoda unica, Coca-Cola fiind singura companie din lume care detine brevetul pentru procesul de stoarcere Whole Press™, se extrag mai multe substante nutritive din fruct, inclusiv vitamine, fibre, minerale si fitocompusii din suc, miez, invelisul alb si pulpa.
Astfel, fata de sucurile obisnuite, Cappy Toata Portocala contine o cantitate cu 70% mai mare de polifenoli – antioxidanti a caror principala actiune este lupta impotriva imbatranirii pielii, dar si reducerea riscului de afectiuni cardiace si a problemelor legate de vedere. De asemenea, Cappy Toata Portocala ofera o cantitate mai mare de nutrienti decat sucurile obisnuite de portocale, un pahar de 200ml continand echivalentul nutritional al unei portocale medii.