Sâmbătă, pe 2 aprilie, începând cu 5PM, amatorii de gusturi fine, stări de bine&pahare pline, sunt așteptați la relansarea oficială a conceptului gastronomic marca Muse Bistro, împreună cu prezentarea și degustarea noului meniu, într-un decor proaspăt, boem și inovator, pe Strada Paris, la numărul 17.
Meniu Muse poartă semnătura lui Chef Silviu Furdui și se adresează celor care doresc să trăiască o experiență culinară unică și onestă. Este construit de cunoscători pentru cunoscători dar și pentru cei care sunt deschiși să își completeze cunoștințele gastronomice mergând, cu încredere, pe mâna unui bucătar de excepție care știe, cu adevărat, ce înseamna actul culinar.
Majoritatea secțiunilor din meniu, includ preparate cu specific mediteranean și sunt infuzate cu o doză consistentă de influențe gastronomice franțuzești. Printre vedetele meniului pe care îl veți degusta pe 2 aprilie, se regăsesc preparate precum Bon-Ton, adică tonul cu puree de lămâie și salată verde, Marmaris – supa de fructe de mare dar și terina de foie gras cu dulceață de roșii sau sublima Nougat Glacé care ți se topește în gură.
În ansamblul său, Muse reprezintă un adevărat periplu gastronomic și o încântare atât pentru amatorii de bucătărie fusion, cât și pentru iubitorii de licori bahice alese, savurate pe îndelete la o cină romantică, o masă în familie sau o ieșire, în oraș, cu prietenii.
Astfel, dacă iubiți ambianța micilor bistro-uri moderne din Montmartre sau aerul detașat și aromat cu miros de creveți la grătar, de pe malurile Mediteranei, atunci Muse Bistro este locul ideal. Un loc pentru… gusturi fine, stări de bine&pahare pline.