Producătorul Cramele Recaş deţine recordul în materie de premii obţinute la Salonul Internaţional de Vinuri şi Băuturi Alcoolice Vinvest 2006 beneficiind de 15 medalii
Cramele Recaş a fost atracţia Salonului Internaţional de Vinuri şi Băuturi Alcoolice Vinvest 2006, fiind premiat cu 9 medalii de aur, 4 medalii de argint şi 2 medalii de bronz.
Vinurile premiate au fost Reserva Recaş: Sauvignon Blanc 2004, Pinot Noir 2003, Cabernet Sauvignon 2002, Merlot 2002, La Putere: Fetească Regală 2005, Fetească Regală Barrrique 2005, Fetească Regală Barrique 2000, Charddonay Barrique 2005, gama V: Riesling Italian 2005, Merlot Rose 2005, Schwaben Wein: Fetească Regală 2005, Muscat Ottonel/Fetească Regală 2005, Castle Rock: Fetească Regală 2005, Recaş Pinot Grigio 2005 şi Vinoteca Recaş Muscat Ottonel 1980.
“Cele 15 medalii obţinute în cadrul Salonului Vinvest reprezintă un prilej de bucurie pentru noi, aceasta fiind o dovadă a recunoaşterii calităţii vinului de Recaş nu numai pe plan internaţional – unde concurăm cu producătorii de tradiţie în producţia de vin – ci şi pe plan naţional, unde printre competitori se numără brand-uri renumite în România, precum Cotnari, Murftatlar sau Jidvei.
Menţionăm că toate vinurile prezentate de Cramele Recaş în concurs fac parte din loturile de vin pe care le comercializăm în magazine şi restaurante.
Bucuria este cu atât mai mare, întrucât acest eveniment a coincis cu lansarea celei mai noi game a companiei – La Putere, un vin pe care dorim să îl oferim exclusiv segmentului HoReCa, şi cum 5 dintre medalii au fost obţinute pentru vinurile din această gamă, suntem convinşi că La Putere îşi are locul în meniurile celor mai rafinate restaurante”, a declarat Philip Cox, Director Comercial Cramele Recaş.
Iniţiat în urmă cu trei ani ca un eveniment destinat producătorilor naţionali de vin, salonul Vinvest a asigurat condiţiile favorabile coagulării unui climat de promovare a interesului pentru acest produs de tradiţie pentru România, iar ediţia din acest an a Salonului Vinvest a coincis cu transformarea sa în Salonul Internaţional de Vinuri şi Băuturi Alcoolice Vinvest 2006 – Timişoara. Printre cele 31 de companii din industria vinului participante la eveniment, s-au numărat producători din Italia, Franţa şi Republica Moldova.
Cramele Recaş îşi propune să continue tradiţia în ceea ce priveşte obţinerea de premii şi intenţionează ca până la finele anului să participe la numeroase evenimente de specialitate desfăşurate atât pe plan naţional cât şi pe plan internaţional.
Despre Cramele Recaş
CRAMELE RECAŞ dispune de unul dintre cele mai moderne complexe de vinificaţie din ţară, dotat cu utilaje de ultimă generaţie şi cu un spaţiu de producţie şi depozitare de circa 10 milioane de litri de vin. Datorită deosebitelor condiţii climaterice din regiune şi nivelului tehnologic ridicat, Cramele Recaş este cel mai mare exportator de vin îmbuteliat din ţară şi se numără printre primii trei exportatori de vin îmbuteliat şi vin vrac din România, acest fapt fiind o încununare a unei tradiţii atestate documentar de peste 600 de ani.
{mosloadposition user10}