System Innovation România raportează o creştere cu 35% a cifrei de afaceri în 2015, sursa principală a veniturilor fiind derularea de proiecte pe tehnologia SAP Business One.
Proiectele noi din piața locală derulate în 2015 au fost de trei ori mai numeroase faţă de anul anterior.
System Innovation România raportează o creştere cu 35% a cifrei de afaceri în 2015, sursa principală a veniturilor fiind derularea de proiecte pe tehnologia SAP Business One. 60% din cifra de afaceri a fost obţinută pe piaţa locală, în timp ce 40% a fost realizată din contracte externe, în țări precum Bulgaria şi Serbia. Proiectele noi din piața locală derulate în 2015 au fost de trei ori mai numeroase faţă de anul anterior, tot mai multe companii fiind interesate de o soluţie ERP premium. Totodată, compania semnalează o creştere de peste 30% a valorii medii a proiectelor noi, clienţii din România solicitând personalizări tot mai complexe ale soluţiei SAP Business One. În 2015, Systems Innovation România a lansat o nouă versiune a soluţiei și a finalizat primul proiect de SAP Business One Hana din piaţa locală, la retailerul online fashiondays.ro.
„2015 a fost un an bun, pentru că am făcut atât mai mult business cât şi un business mai bun. Aceasta înseamnă că am crescut numărul de clienţi noi, dar mai ales am crescut complexitatea proiectelor. Companiile care au cumpărat SAP Business One în 2015 au dorit mai multe funcţionalităţi, fie că vorbim de mobilitate, module pentru gestiunea depozitelor sau business analytics. În 2015, am crescut şi ca număr de angajaţi şi mai ales ca nivel de expertiză, iar evaluarea finală ne face încrezători în posibilităţile de creştere pe care ni le oferă piaţa în anii următori,” declara Irina Oprea, Managing Partner System Innovation România.
Pentru 2016, System Innovation România are în vedere creșterea numărului de proiecte care integrează componente de Business Intelligence peste SAP Business One, abordarea unor noi verticale de piaţă dar şi semnarea unor noi relaţii de parteneriat. Pe piaţa locală, tot mai multe companii optează pentru soluţii consacrate şi validate internaţional în detrimentul dezvoltatorilor locali care, de cele mai multe ori, nu reuşesc să ţină pasul cu evoluția tehnologică. Această tendinţă se va menţine şi în următorii ani, consideră reprezentanții System Innovation Romania.