Putem să ne îmbunătățim meniul zilnic cu preparate delicioase și ușor de realizat acasă, urmărindu-i pe Tareq Taylor și pe Gizzi Erskine, doar la Tv Paprika, începând cu 23 ianuarie.
Urmărind ZILELE GASTRONOMIEI – de luni până vineri la ora 23:00, putem afla nenumărate poveşti gastronomice.
Tareq Taylor: Arome scandinave (12x30min)
Premiera: 23 Ianuarie, 23:00
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului.
Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei.
În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor.
Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord.
Gizzi Erskine si bucataria coreeana (10x30min)
Premiera: 23 Ianuarie, 23:30
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară – dacă ştim cum să ne apucăm de ea.
Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor cu gust marcant şi cum pot fi preparate de oricine. În bucătăria sa sud-coreeană, Gizzi ne prezintă pas cu pas cum să preparăm Bibimbap şi Kimchi, asezonându-le şi cu informaţii despre rolul lor în istoria şi cultura coreeană.