cu privire la restructurarea reţelei naţionale – 25 iulie 2006
Încă din luna februarie a acestui an, Şapte Seri a început o complexă acţiune de restructurare a reţelei naţionale, având drept scop formarea de echipe proprii în majoritatea localităţilor în care cititorii s-au putut bucura de apariţia revistei. Prin această restructurare, Şapte Seri şi-a dublat numărul de angajaţi şi a pus bazele unei reţele naţionale ce acţionează în mod unitar, impunând la nivelul întregii ţări standardele înalte de profesionalism devenite atât de familiare cititorilor şi clienţilor din Bucureşti.
Restructurarea a impus încetarea contractelor de franciză cu anumite firme din oraşele respective, cărora Şapte Seri le “mulţumeşte” prin intermediul acestei luări de poziţie pentru colaborare, mai puţin pentru datoriile pe care le-au acumulat faţă de Şapte Seri pe parcursul acestei colaborări şi pentru managementul deplorabil al francizei. Succesul acestei acţiuni a fost completat în mod aşteptat şi de reacţia concurenţei, care, lipsită de know-how şi capacitatea de a inova, a continuat să “împrumute” tot ceea ce Şapte Seri a adus şi aduce în continuare nou pe piata publicaţiilor gratuite. De data aceasta, nu putem fi decât mulţumiţi că firme care au eşuat lamentabil pe această piaţă au ajuns, “de la director la femeia de serviciu”, în grădina concurenţei.
“Decizia de a pune în practică această schimbare a venit în momentul în care am constatat că evoluţia inconsecventă a ediţiilor locale pune în pericol imaginea pe care Şapte Seri şi-a construit-o de-a lungul celor 8 ani de existenţă în România şi locul de referinţă pe care revista îl ocupă în rândul ghidurilor de informaţie culturală si de petrecere a timpului liber. Cauzele acestei evoluţii fiind mai mult decat clare, am hotărât să readucem ediţiile locale sub controlul nostru, asigurându-ne în acest fel că principiile ce ne-au făcut atât de populari şi plăcuţi în Bucureşti vor fi respectate de acum în toată ţara“, a declarat Andras Kovacs, Director General al Kopa Publicaţii.
Temeiul acestei schimbări a fost rapid confirmat de evoluţia ediţiei de Braşov, oraş în care s-a format prima echipă proprie Şapte Seri. Completată cu ediţia de munte, revista de Braşov a reuşit în numai trei luni să ajungă din urmă revistele concurente, ocupând din nou locul meritat în viaţa culturală a oraşului şi în planurile de distracţie ale braşovenilor. Sub supravegherea experimentatei echipe din Bucureşti, schimbarea a continuat şi în celelalte oraşe: Cluj, Piteşti, Târgu Mureş, Craiova, Iaşi, în acest moment Şapte Seri având, dintre revistele de profil, cea mai extinsă reţea alcătuită din angajaţi proprii.
{mosloadposition user10}