Fascinatia pentru perioada interbelica si pentru tot ce a insemnat Bucurestiul in anii in care si-a capatat denumirea de Micul Paris a devenit mai puternica in ultima perioada. Si asta si datorita interesului de a investi in cladiri cu istoric pentru a le redescoperi frumusetea, pentru a le face cunoscuta povestea si pentru a le reda frumusetea de altadata.
Este si cazul cladirii de pe bulevardul Regina Elisabeta nr 45. Construit in stil eclectic de catre arhitectul Rudolf Quich pe terenul baronului de origine vieneza Jules de Waldberg, monumentul istoric dateaza din 1912 si a gazduit, de-a lungul timpului, o serie de importante institutii ale statului precum Clubul Austro Ungar sau Micul Senat al Romaniei.
Inca de la inceputul anului, toti cei care isi doresc sa retraiasca putin din farmecul acelei epoci au posibilitatea de a face aceasta trecand pragul Restaurantului Elisabeta. Acesta functioneaza in cladirea de pe bulevardul cu acelasi nume si isi propune, nu doar prin arhitectura, ci si prin specificul culinar si prin tematica evenimentelor pe care le gazduieste si organizeaza sa readuca la viata spiritul belle epoque.
Pe intreaga perioada a verii, Restaurantul isi delecteaza clientii cu produse din bucataria traditionala romaneasca si frantuzeasca si ii intampina cu o atmosfera demna de anii in care Carmen Sylva iesea la promenada in Gradinile Cismigiului. In ritmuri de foxtrot sau charlestone, in brasserie sau intr-un salon de bal, la o sueta sau la un banchet, indragostitii de perioada interbelica vor gasi la Restaurant Elisabeta o oaza de belle epoquein mijlocul unui Bucuresti modern.
{mosloadposition user9}