Producătorul de vinuri bănăţean a încheiat un prim semestru deosebit de fructuos. Premiile obţinute la Salonul Internaţional de Vinuri şi Băuturi Alcoolice Vinvest sau la Wine Challange Londra, aprecierea de care vinurile promovate au avut parte în cadrul expoziţiilor internaţionale cum ar fi Vinexpo Hong-Kong sau prezentarea din luxosul hotel St. Regis New York, ori în cadrul Târgul Internaţional de Vinuri şi Băuturi Spirtoase Shanghai, succesul repurtat de gama La Putere, lansat special pentru segmentul HoReCa, sunt doar câteva dintre motivele care au făcut această jumătate de an să fie una deosebită.
Din punct de vedere competiţional, anul a început în forţă odată cu recordul de medalii obţinut de Cramele Recaş în cadrul Salonului Internaţional de Vinuri şi Băuturi Alcoolice Vinvest, nu mai puţin de 15 medalii, dintre care 9 de aur, într-un eveniment la care au participat alături de companiile româneşti producători din Italia, Franţa şi Republica Moldova.
Anul a continuat cu unul dintre cele mai mari succese repurtate de industria vinurilor din România: câştigarea medaliei de argint la prestigiosul Wine Challange 2006. Această medalie este prima câştigată vreodată de un producător român în cadrul celei mai importante competiţii adresate producătorilor de vin la nivel mondial. Succesul este cu atât mai important cu cât sortimentul câştigător, Pinot Noir din gama V-Drinks este din recolta unui an destul de nefavorabil în ceea ce priveşte producţia naţională de vin, 2005.
Succesele au continuat odată cu participarea la Vinexpo Hong-Kong. Dovadă a aprecierii de care producătorul bănăţean s-a bucurat este includerea sa în rândul "producătorilor de vinuri superioare", în catalogul Salonului Internaţional de Vinuri şi Băuturi Alcoolice Vienxpo. Această distincţie este dublată şi de aprecierea pe care a atras-o noua înfăţisare a produselor prezentate.
Ultimul mare eveniment al acestei jumătăţi de an a fost Târgul Internaţional de Vinuri şi Băuturi Spirtoase Shanghai 2006, eveniment care a reprezentat pătrunderea Cramelor Recaş în atenţia comunităţii internaţionale de vinuri.
"Această jumătate de an a reprezentat pentru Cramele Recaş încununarea muncii, pasiunii şi a investiţiilor de până acum. Orice succes Recaş este un succes al vinului românesc. Nu putem decât să ne bucurăm de recunoaşterea primită, precum şi de creşterea vânzărilor. Sperăm ca jumătatea de an care urmează să fie la fel de prolifică” a declarat Philip Cox, Director Comercial Cramele Recaş.
Succesele obţinute în cadrul competiţiilor naţionale şi internaţionale, aprecierea de care s-a bucurat noua imagine a sticlelor, extinderea exporturilor pe piaţa americană şi asiatică, creşterea vânzărilor, sunt elemente deosebit de importante care au dus la un prim semestru deosebit de fructuos pentru Cramele Recaş.
Despre Cramele Recaş
CRAMELE RECAŞ dispune de unul dintre cele mai moderne complexe de vinificaţie din ţară, dotat cu utilaje de ultimă generaţie şi cu un spaţiu de producţie şi depozitare de circa 10 milioane de litri de vin. Datorită deosebitelor condiţii climaterice din regiune şi nivelului tehnologic ridicat, Cramele Recaş este cel mai mare exportator de vin îmbuteliat din ţară şi se numără printre primii trei exportatori de vin îmbuteliat şi vin vrac din România, acest fapt fiind o încununare a unei tradiţii atestate documentar de peste 600 de ani.
Bucuresti, 26.07.2006
{mosloadposition user10}
Articole recomandate:
Barometrul RetuRO – noiembrie 2024
Sezamo, aliat de nădejde de Crăciun: cea mai aglomerată zi a fost 23 decembrie, iar valoarea coșului...
Creștere locală și consolidare globală pentru Offerista în 2024
Homplex testează primul sistem de ”smart metering” dedicat operatorilor de energie, pentru monitoriz...
Întreprinderile din UE se află în fruntea omologilor din SUA și China în ceea ce privește creșterea ...
Munch înregistrează o creștere de 40% în ultimele 6 luni și continuă lupta împotriva risipei aliment...
Gewiss a semnat un acord preliminar de achiziționare a 75,04% din acțiunile companiei Beghelli
NAI Romania: Piața hotelieră din Craiova devine internațională