Stella Artois aduce la Bucureşti, la 29 martie, trupa de electro-tango Otros Aires, care va susţine un concert exclusivist, produs de Emag!c Entertainment, la Palatul Bragadiru (Colosseum).
Trupa argentiniană Otros Aires, considerată noul „Gotan Project”, a devenit cunoscută datorită sound-ului original, un mix de tango şi milonga cântate la începutul secolului al XX-lea (Gardel, Razzano, D`Arienzo), cu teme muzicale electronice, sonorităţi şi texte ale secolului al XXI-lea şi proiecţii video surprinzătoare. Acest proiect audiovizual de electro-tango a fost iniţiat de muzicianul şi arhitectul Miguel de Genova, în 2003, prima reprezentaţie având loc în Barcelona. Ulterior, Otros Aires a fost invitată în mai toate cluburile importante ale capitalei catalane.
Primul CD al Otros Aires a fost înregistrat în 2004 şi lansat chiar de “ziua tangoului” (11 decembrie, de fapt aniversarea lui Gardel), la Casa Memorială Gardel. În anii următori, trupa a concertat la numeroase evenimente în America de Sud şi a susţinut două turnee ce au cuprins show-uri sold-out peste tot prin Europa (Germania, Olanda, Austria, Turcia, Grecia, Polonia, Italia, etc).
În prezent, Otros Aires este formată din Miguel Di Genova (voce, chitară, compozitor), Diego Ramos (pian), Emmanuel Mayol (tobe, percuţie), Omar Massa (bandoneón). Una dintre cele mai cunoscute melodii ale trupei este “Milonga sentimental” care, de-a lungul timpului, a fost interpretată în diverse variante de numeroşi cântăreţi, printre care Gardel, Julio Iglesias sau, la noi, Analia Selis.
După concertul Otros Aires, Palatul Bragadiru va fi gazda unui afterparty susţinut de Electric Brother. Atât alegerea locaţiei, cât şi a show-ului de după Otros Aires nu sunt întâmplătoare. Istoria Palatului Bragadiru este strâns legată de cea a berii, construcţia, considerată azi obiectiv istoric, fiind ridicată, în perioada 1905-1911, de proprietarul Fabricii de Bere Rahova, Dumitru Marinescu Bragadiru. Destinaţia iniţială a clădirii, ridicată în perioada de glorie de tango-ului argentinian, a fost aceea de casa de cultură şi centru de recreere pentru angajaţii fabricii de bere.
În ceea ce-l priveşte pe Electric Brother, legătura sa cu lumea tango-ului, dar şi cu muzica electronică, o constituie, pe de-o parte, studiile de chitară clasică pe care le-a urmat, pe de altă parte, preocuparea pentru promovarea muzicii underground în România (acid jazz, muzică experimentală, chill out, trip hop, muzică electronică).
Stella Artois, brand superpremium aparţinând companiei belgiene InBev, a fost creată ca o bere de Crăciun, produsă în celebra fabrică de bere de la Leuven. A fost numită Stella (de la “Steaua Crăciunului”) şi Artois, de la numele maestrului berar Sebastian Artois. Stella Artois este obţinută din cele mai fine ingrediente, având în spate peste 600 de ani de tradiţie şi excelenţă în producerea berii. Distribuită în peste 80 de ţări, Stella Artois le oferă consumatorilor certitudinea unei experienţe inegalabile şi pentru că nu este o bere obişnuită şi-a creat reputaţia unui brand care nu face lucruri obişnuite. Aşa cum este şi concertul Otros Aires din 29 martie 2008, la Bucureşti.
{mosloadposition user10}