7 beneficii special concepute*
1 pastă de dinţi completă pentru dinţi sensibili
Sensodyne®, marca numărul 1 pentru dinți sensibili, recomandată de medicii dentişti**, lansează o nouă pastă de dinţi completă, special concepută pentru a oferi 7 beneficii*.
Noul Sensodyne® Complete Protection combină toate beneficiile unei paste de dinți pentru utilizare zilnică cu tehnologia NovaMin®, ce oferă ameliorare dovedită clinic, formând un strat de protecţie pe suprafeţele sensibile pentru a preveni apariţia durerii. În plus, în condiţiile periajului de două ori pe zi, formula pastei de dinţi Sensodyne® Complete Protection întărește smalțul dinților, menține sănătatea gingiilor, oferă protecție împotriva plăcii bacteriene, oferă senzaţie de prospeţime şi senzaţie de curăţenie și ajută la menținerea albului natural al dinților.
Dinţii sensibili sunt consecinţa expunerii componentei interne mai puţin dure a dinţilor (dentină), cauzată de eroziunea acidă sau retracția gingiilor. Contactul dintre dentina expusă şi stimuli (reci sau fierbinţi, dulci sau acri sau chiar periuţa de dinţi) poate activa terminaţiile nervoase din interiorul dintelui şi poate provoca o durere ascuţită şi de scurtă durată. Sensibilitatea dentară poate fi un semn al faptului că dinţii sunt vulnerabili şi că necesită îngrijire specială.
Studiile*** arată că 35% dintre români au sensibilitate dentară, însă doar 15% dintre cei care suferă de această afecțiune folosesc o pastă de dinți special concepută pentru dinții sensibili. Cel mai întâlnit simptom al dinților sensibili este durerea cauzată de alimente reci sau fierbinti (91%), urmat de durerea la consumul de produse dulci sau acre (50%) sau la contactul cu aerul rece (47%).
Sensodyne®Complete Protection este disponibil în magazine. Pentru mai multe informații, accesați www.sensodyne.ro.
SENSODYNE® şi NOVAMIN® sunt mărci înregistrate ale grupului de companii GlaxoSmithKline.
* În condiţiile periajului de două ori pe zi
** Pacienților cu sensibilitate dentară, conform studiului Synovate, Romania 2011.
*** Conform studiului IPSOS, România, mai 2012