… sa ne plimbam pe strazile Romaniei fara sa intalnim caini, pisici, … sa nu mai vedem animale zdrobite pe marginea drumurilor, … sa nu mai existe animale abandonate in pungi la tomberoane sau la colturi de strada … sa nu mai vedem drumurile pline de cai maltratati, schingiuiti, inrobiti.
Se crede oare ca amanand, situatia se va rezolva de la sine? Ne aducem aminte ca „ceva” exista doar cand un caine a muscat? Sau cand o masina si un cal abandonat se strivesc unul pe altul? Sau cand descoperim din cand in cand ca animale sunt ingropate de vii sau lasate sa moara de inanitie, boli in lagarele primariilor?
Cei ce nu-si doresc o gestionare in spiritul acestui proiect sunt cei care au profituri substantiale din proliferarea maidanezilor.
Interesul nostru este disparitia animalelor comunitare si nu intretinerea unei industrii.
profesor canto la liceul Dinu Lipatti, se afla in
GREVA FOAMEI,
pentru a atrage atentia tuturor deputatilor cu privire la necesitatea urgentarii votarii
proiectului legislativ PL 912
ce prevede
gestionarea animalelor (caini si pisici) cu si fara detinator prin
Sterilizare, Identificare, Inregistrare & Returnare
si construirea de adaposturi la nivel judetean pentru animale mari
proiect BLOCAT de mai mult de 2 ani
Proiectul legislativ nr. 912 de gestionare a animalelor este un program complet, elaborat in conformitate cu realitatea, experienta si coroborat cu principiile de etica ce trebuie sa creeze fundamentul unei societati. Aduce solutii concrete, efective, reale, civilizate de gestionare a TUTUROR situatiilor si problemelor generate de acestea.
Este pentru prima oara, cel putin in Europa, cand un cetatean alege aceasta masura de protest extrem, Greva foamei, cerand o gestionare corespunzatoare a animalelor, ceea ce denota situatia limita in care se afla animalele din Romania dar si oamenii, in raport cu aceasta.
{mosloadposition user10}