Duminica Floriilor la Taj Restaurant, o adevarata sarbatoare a gusturilor si aromelor, un moment incarcat de traditie si superstitii diverse, cu o frumusete aparte care se pastreaza inca de pe vremea romanilor, marcheaza reinvierea si reintoarcerea la viata!
Cu ocazia Floriilor meniul Sunday Brunch al Restaurantului Taj este unul deosebit, pentru ca traditia spune ca in aceasta zi se pregateste peste si legume. De aceea va propunem MORACCAN FISH TAGINE, un preparat pe baza de peste inmiresmat cu ghimbir, sofran dar si cu sos de rosii si legume, pe langa multe preparate din legume si diferite feluri de carne. Desertul de post special pregatit pentru aceasta ocazie va imbraca forma unui tort in forma de floare!
ALL YOU CAN EAT este abordarea Taj pentru evenimentele gazduite in zilele de duminica, pe perioada verii, unde, cu doar cu 65 de lei, in intervalul orar 12.00-17.00, poti savura din numeroasele preparate cu specific indian, si nu numai, desertul, vinul si apa fiind din partea casei!