Organizat în perioada 18-19 Mai la Budapesta, evenimentul “CASIO Partner Convention 2006” a marcat alinierea echipamentelor Casio la directivele RoHS şi WEEE ale Uniunii Europene si a subliniat interesul crescut pentru piata Est Europeana. Totodata, in cadrul evenimentului Casio si-a prezentat intreaga gama de echipamente MIS (Mobile Industrial Solutions) partenerilor sai europeni.
A fost remarcat succesul echipamentului IT-3000 in aplicatii de ticketing mobil. Extrem de compact si robust, dotat cu imprimanta portabila, cititor de cod de bare bidimensional, cititor de carduri si prevazut cu posibilitati de conectare GPRS, Wireless 802.11 b/g si BT, IT-3000 a devenit solutia preferata de firmele de transport persoane. Exista deasemenea un optimistm crescut legat de succesul noului PDA industrial IT-600 destinat aplicatiilor de retail, dar nu numai.
In cadrul evenimentului a fost anuntata, incepand cu data de 1 Iulie 2006, livrarea pe piata comunitara a produselor CASIO în acord cu directivele RoHS si WEEE ale Uniunii Europene. CASIO recunoaşte importanţa acestor directive şi îşi reconfirmă interesul pentru protecţia mediului înconjurător.
A fost deasemenea salutata prezenta partenerilor Est Europeni in cadrul evenimenului si remarcabila dinamica acestora.
Cu cei peste 11.000 de angajati in intreaga lume, CASIO este unul din liderii mondiali consacrati ai industriei electronice. Sucursala din Europa, infiintata in 1972 in Germania, are o cifra de afaceri anuala de peste 440 milioane si gestioneaza reteaua de distribuitori autorizati din Europa. Partenerul CASIO pentru Romania al echipamentelor MIS (Mobile Industrial Solutions este LOGICODE S.A.
LOGICODE S.A. este prima firmă românească specializată în tehnologia codurilor de bare.
LOGICODE S.A. oferă o gamă largă de soluţii de etichetare, marcare industrială şi culegere automată a datelor, utilizând tehnologia codurilor de bare şi RFID. Experienţa acumulată ne permite să rezolvăm cerinţele specifice fiecărui beneficiar, în cadrul unei game largi de aplicaţii, cum ar fi: etichetare cu/fără coduri de bare cu/fără RFID, marcare şi etichetare industrială (pe fluxuri de producţie), control acces şi prezenţă personal, urmărirea producţiei, gestiunea stocurilor, controlul calităţii, inventarierea mijloacelor fixe şi a obiectelor de inventar, etc.
{mosloadposition user10}