Strãbunica unuia dintre concurenţi a fost bucãtãreasa regelui Carol!
Dragoş Iluţã este unul dintre cei 24 de bucãtari profesionişti care au avut curajul sã se alinieze la start în compoetiţia pentru titlul de Top Chef al României. Pentru el, pasiunea pentru bucãtãrie este o tradiţie de familie. Strãbunica sa a fost una dintre bucãtãresele Regelui Carol. Dragoş se poate mândri şi el cu nume mari care i-au trecut pragul restaurantelor în care a lucrat. Toto Cutugno, Donald Trump sau Michael Douglas sunt doar câţiva dintre cei care au savurat preparatele lui în Insulele Bermude. Pe Dragoş îl puteţi urmãri în fiecare luni, de la 20:30, în cel mai tãios show de coooking, Top Chef!
Dragoş Iluţã a moştenit din familie pasiunea pentru bucãtãrie, de la strãbunica sa, iar treptat a ajuns un bucãtar de renume. Este specializat în bucãtãria mediteraneanã, iar unul dintre cele mai spectaculoase preparate ale sale este "Millefeuille de somon și creveți". A venit la Top Chef hotãrât sã le demonstreze celor trei juraţi, Chef Joseph Hadad, Tudor Constantinescu şi Nicolai Tand cã ştie ce înseamnã un Chef adevãrat. Mai ales cã de-a lungul timpului a avut ocazia sã impresioneze cu preparatele sale nume grele din show biz internaţional. Toto Cutugno, Donald Trump sau Michael Douglas au savurat preparatele sale, pe vremea când era bucãtar într-un restaurant din Insulele Bermude.