Începând cu 1 decembrie, KLM Royal Dutch Airlines introduce în meniul servit la bord pasagerilor clasei World Business creaţii culinare ale lui Peter Goossens, bucătarul restaurantului Hof van Cleve. Parteneriatul cu celebrul Chef flamand este o altă mărturie a calităţii extraordinare oferită pasagerilor săi de către KLM, ce a mai colaborat în trecut cu alţi bucătari de top precum Sergio Herman, Jonnie Boer şi Mario Ridder.
Hof Van Cleve, restaurantul lui Peter Goossens, este cotat cu trei stele Michelin. Goossens a fost cotat pe locul 15 din clasamentul celor mai bune 50 de restaurante din lume in 2011.
“KLM continuă să colaboreze cu bucătari şi somelieri de top”, declară Erik Varwijk, Managing Director KLM. “Peter Goossens s-a consacrat ca un nume celebru în lumea internaţională culinară. Suntem extrem de mândri de colaborarea aceasta”.
“Mă onorează oportunitatea de a-mi face cunoscute creaţiile pe întreg mapamondul. Colaborarea dintre echipa de profesionişti KLM şi echipa de la restaurantul meu, Hof van Cleve, a fost cu siguranţă încununată de succes”, a declarat Goossens.
Creaţiile culinare ale lui Peter Goossens vor fi servite începând cu 1 decembrie 2011 până la finele lunii septembrie 2012 pe zborurile intercontinentale cu plecare din Amsterdam. KLM şi Peter Goossens au creat în total trei meniuri distincte. La alegerea acestora, Goossens a avut ca inspiraţie produse flamande specifice, dându-le o tentă internaţională. Vinurile potrivite fiecărui meniu au fost selectate în mod special de către somelierul Hof van Cleve, care a fost desemnat de mai multe ori cel mai bun somelier din Belgia.
{mosloadposition user9}