despre romance, dar si despre relatia sa cu Olena
Tudor Constantinescu face din nou echipã în aceastã toamnã cu Chef Joseph Hadad şi Nicolai Tand în juriul celui de-al doilea sezon al celei mai savuroase competiţii culinare, Top Chef, emisiune difuzatã începând de luni, 21 octombrie, de la 20:30, la Antena 1. Chiar dacã de-a lungul timpului, Tudor nu a oferit foarte multe informaţii despre relaţia sa cu frumoasa Olena, iatã cã acum juratul Top Chef vorbeşte foarte deschis despre cum s-au cunoscut.
„Am vizitat Kievul, împreună cu niște prieteni, și ne-am cunoscut, surprinzător, într-un foarte bun restaurant. Ea era cu două prietene la masă, eu cu prietenii la masă, ne-am împrietenit și, uite-așa, cine ar fi crezut vreodată că vom ajunge aici? Nu m-aș fi așteptat, pentru nimic în lume. O perioadă am mers eu acolo, apoi a venit ea aici. Acum locuim împreună” povesteşte Tudor.
Juratul Top Chef a fost de-a dreptul uluit, la întoarcerea sa în ţarã, de românce: „M-a uimit foarte tare diferența de mentalitate între femeile din România și cele de acolo. Femeile de aici sunt un pic mai nesigure și rătăcite, după părerea mea. Acasă primesc o educație, de la televizor primesc o alta, în societate se confruntă cu altfel de educație și, practic, le este greu să-și găsească identitatea, un echilibru. Adică nu știu ce vor să fie. Vor să fie și mame, dar vor să arate bine și la discotecă, vor să mănânce de toate, dar să fie slabe, vor să fie deștepte și de carieră, să aibă un bărbat puternic, dar în același timp acesta să fie la ordinele lor…”
Bineînţeles, Tudor a povestit şi despre momemntul care i-a schimbat total viaţa: „O familie e probabil cel mai greu lucru pe doi oameni îl pot face în viață, pentru că oamenii sunt diferiți, vin din lumi diferite… Iar venirea unui copil face diferența. Îmi e destul de greu să-mi asum toate rolurile astea, de soț, tată, om de afaceri, antreprenor, artist, de nebun, obsedat de viață și de ideea de a face cât mai multe lucruri pe pământul ăsta, într-un timp cât mai scurt, și, recunosc, e o perioadă de adaptare dificilă pentru mine”.
Din 21 octombrie, Antena 1 le readuce telespectatorilor cel mai sofisticat şi rafinat format de cooking din lume şi pune pe muchie de cuţit abilităţile a 24 dintre cei mai buni bucătari din România. Dintre aceştia, doar unul singur poate pleca acasã cu trofeul Top Chef, titlu pentru care va trebui să-şi demonstreze îndemânarea, cultura culinară, creativitatea şi adaptabilitatea în cele mai inedite situaţii, sub atenta supraveghere a celui mai rafinat juriu de profil.