Akon îi cãlca pragul de fiecare datã când venea în Franţa
Românii ştiu sã se facã plãcuţi oriunde în lume şi o demonstreazã cu fiecare ocazie. Cu o viață desprinsă din filmele de la Hollywood, juratul Top Chef, Nicolai Tand, a plecat în lume la 20 de ani şi a încercat tot felul de meserii, înainte de a se îndrãgosti iremediabil de bucãtãrie, fãcându-şi prieteni din toate domeniile. Nu-i place sã se laude, însã în agenda lui telefonicã sunt nume cunoscute din întreaga lume.
Pe vremea când servea la Cantine du Faubourg, cunoscutul cântãreţ american Akon nu venea în Franţa fãrã sã treacã şi pe la Nicolai. „Ne-am împrietenit încã din prima zi când a venit la noi. Americanii sunt altfel, sunt foarte respectuoşi şi insista mereu sã ne spunem pe nume. Ajunsesem sã mã sune şi îmi spunea «Nicolai, vin într-o orã, fã-mi şi mie, te rog, un roast beef bine fãcut, cum îmi place mie». Mã invita la concertele lui şi mergeam cu plãcere!” Odatã întors în România, Nicolai şi-a deschis propria lui afacere, La Cantine de Nicolai, din meniul cãreia nu lipseşte preferatul lui Akon: Roast beef cu piure façon Nicolai şi sos de piper.