Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.

Juratul Top Chef, Joseph Hadad, are un ritual extraordinar cu fetita sa, Lipaz

Chef Joseph Hadad, unul dintre cei trei juraţi ai celei mai savuroase competiţii gastronomice a momentului, Top Chef, emisiune ce va începe în curând la Antena 1 îşi creşte singur cei trei copii, având o relaţie extraordinarã cu ei. Chef Hadad mãrturiseşte cã în noul sezon al show-ului va fi la fel de exigent, dar atitudinea sa se va schimba. „Cine mã cunoaşte, ştie cã sunt un perfecţionist şi pretind foarte mult de la oamenii cu care colaborez. Nu poţi sã vrei sã devii Chef şi sã fii delãsãtor. Sau neatent. Sau neglijent. Revãzând însã primul sezon de la Top Chef, mi-am dat seama cã, din dorinţa ca oamenii sã înţeleaga ce greşesc, am fost prea dur, uneori chiar impulsiv. În noul sezon, voi fi la fel de pretenţios, dar voi explica cu mai multã rãbdare care-s cerinţele mele. Pânã şi puştoaica mea a zis cã sunt mult mai dur la televizor decât acasã!”.

Cu Lipaz, fetiţa lui cea micã, Chef Hadad are un ritual de la care nu se abate niciodatã: „În fiecare dimineață, la ora 7, lui Lipaz, fata mea mai mică, îi împletesc coditele. Deşi sunt foarte obosit, mă bucură orice minut petrecut cu ea. Să ştii că îi împletesc părul foarte frumos. Găsesc sprijin şi în fata mea mai mare, Daniela, care mă ajută în fiecare zi, coboară cu Lipaz în fața casei şi stă cu ea până când vine șoferul școlii să o ducă la şcoală.”

Antena 1 le readuce telespectatorilor în această toamnă cel mai sofisticat şi rafinat format de cooking din lume şi pune pe muchie de cuţit abilităţile a 24 dintre cei mai buni bucătari din România. Dintre aceştia, doar unul singur poate pleca acasã cu trofeul Top Chef, titlu pentru care va trebui să-şi demonstreze îndemânarea, cultura culinară, creativitatea şi adaptabilitatea în cele mai inedite situaţii, sub atenta supraveghere a celui mai rafinat juriu de profil.

Bucuresti, 13.10.2013
{mosloadposition user9}
By Liliana Kipper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.