Unicul show culinar cu copii din România, „Junior Chef”, va avea marea premieră săptămâna viitoare, 10 martie, de la ora 20:30, la Antena 1. Cei trei juraţi, ştirista Observatorului, Anca Lungu, actorul Marius Vizante şi expertul bucătar Horia Vîrlan, vor avea dificila misiunea de a departaja preparatele celor mai pricepuţi şi îndemânatici prichindei.
Atraşi de arta culinară, mii de prichindei au venit la preselecţii, urmând ca peste o sută de copii să fie jurizaţi, iar la final, doar jumătate dintre ei să ajungă mai departe în concurs. Aceştia vor fi îndrumaţi de către Prinţesa Polonic, de Marius Vizante şi Horia Vîrlan, dar şi de trei dintre foştii concurenţi ai celui de-al doilea sezon de „Top Chef”, Alexandru Iacob, marele câştigător, Mirela Ivaşcu şi Daniel Grosu.
Poveştile, dar şi personalităţile celor mici le trezesc amintiri membrilor juriului, determinându-i, astfel, să mărturisească cele mai intime detalii ale vieţii lor. Una dintre dezvăluiri i-a aparţinut lui Marius Vizante care a povestit motivul pentru care periodic trebuia să-şi facă prieteni noi: „Tatăl meu a fost ofiţer şi de fiecare dată când înainta în grad se muta la altă unitate militară, fiind nevoiţi cu toţii să ne schimbăm locuinţa şi să ne urmăm tatăl”, povesteşte Marius. În felul acesta, juratul s-a mutat la Bucureşti la vârsta de şapte ani, copilăria pretrecând-o în Mediaş. Schimbarea nu a fost grea pentru actor pentru că s-a integrat foarte repede în noul mediu, făcându-şi noi prieteni.
Mai multe poveşti vor putea fi aflate la premiera celui mai spectaculos show cu copii, „Junior Chef”. Momente spectaculoase, multă voie bună, spontaneitate şi reţete complicate fiind ingredientele show-ului care va umple serile de luni ale telespectatorilor, de la 20:30, la Antena 1.