Julius Meinl, producător și furnizor de cafea premium, cu expertiză de peste 160 de ani în prăjirea cafelei, anunță în premieră un parteneriat în exclusivitate cu Antonio Bachour, chef patiser de top la nivel internațional. Antonio Bachour devine astfel ambasadorul global al mărcii. Este primul parteneriat de acest tip al brandului, care ia în considerare să extindă astfel de colaborări și pe plan local.
Renumit pentru deserturile sale creative, Antonio Bachour a câștigat numeroase premii, a fost numit unul dintre cei mai buni chef patiseri din Statele Unite și a primit premiul pentru cel mai bun chef patiser din lume din partea prestigioasei Best Chefs Foundation, cea mai importantă platformă de premii culinare din lume.
Acest parteneriat este alimentat de valorile comune pe care le împărtășesc Julius Meinl și Antonio Bachour, cum ar fi pasiunea pentru un gust excepțional, o viziune comună de a crea momente semnificative în viața oamenilor și un angajament puternic față de responsabilitatea socială și de mediu.
Antonio Bachour vorbește cu entuziasm despre faptul că a devenit ambasador al unuia dintre cei mai vechi experți în prăjirea cafelei din lume: „Am ales să mă implic în acest parteneriat deoarece Julius Meinl întruchipează tradiția și eleganța, cu o mentalitate pe termen lung pentru responsabilitate socială și grijă față de mediu. Este o companie de încredere, cu o reputație solidă, care împărtășește aceleași valori ca mine, una dintre cele mai importante fiind satisfacția în a oferi oamenilor momente de bucurie și fericire pură prin intermediul preparatelor noastre. Să devin ambasadorul Julius Meinl este o mare plăcere.”
Această colaborare este la fel de importantă pentru Julius Meinl. Răzvan Talpău, director general al Julius Meinl America de Nord, spune că: „Suntem extrem de onorați să încheiem un parteneriat cu Antonio Bachour și să luăm parte la această căutare neobosită pentru excelență și creativitate extraordinară, care încântă cele mai exigente gusturi. Combinând expertiza și pasiunea noastră pentru cafea cu abordarea inovatoare a lui Antonio în materie de arome, putem oferi clienților noștri o experiență cu adevărat excepțională. Ne bucură foarte mult să putem colabora cu cineva care împărtășește și recunoaște tot ceea ce reprezintă Julius Meinl.”
Antonio, care a servit cu mândrie cafeaua Julius Meinl în patiseria sa premiată din Miami, a ales să ofere clienților din această toamnă un amestec de cafea din gama The Originals, certificat Bio & Fairtrade, pe care îl apreciază foarte mult:
„Fiecare creație extraordinară începe cu cele mai bune ingrediente. “The Originals Blend Gloriette Gold” de la Julius Meinl întruchipează armonia perfectă dintre aromele excepționale și calitatea premium și se va potrivi excepțional de bine cu deserturile mele.”
În cadrul colaborării, Antonio va pune în valoare sinergiile excepționale prin promovarea parteneriatului pe canalele relevante, prin dezvoltarea de proiecte speciale și creații personalizate, precum și prin participarea la evenimente cheie, inclusiv Host Milano.