La începutul primăverii, organismul tau şi al celor dragi este mult mai sensibil, rezervele de vitamine şi minerale sunt diminuate, datorită faptului că în sezonul rece se consumă foarte puţine fructe, legume şi zarzavaturi proaspate. Pentru menţinerea stării generale de sănătate şi pentru creşterea imunităţii organismului, Milli a lansat o nouă gamă de produse, îmbogăţite cu fermenţi probiotici activi, care ajută la revigorarea organsimului, întărirea sistemului imunitar şi favorizarea digestiei.
Probioticele sunt culturi vii de bacterii care trăiesc în tractul nostru digestiv în deplină armonie cu restul organismului. În ultimii 10 ani, aceste bacterii care nu produc nici o boală au fost studiate cu mare atenţie pentru a li se pune în evidenţă rolul pe care îl joacă în reglarea imunitară (stimulează producerea de imunoglobuline).
Revigorează-te cu noile produse Milli cu fermenţi probiotici activi: lapte bătut Imunoplus, iaurt de băut Imunoplus, kefir, kefir caucazian, iaurt “Ispita Fructelor” cu vişine şi iaurt “Ispita Fructelor” cu căpşuni.
Laptele bătut Milli Imunoplus
Poate fi folosit la gătit ca şi ingredient culinar, dar este şi o băutură gustoasă şi sănătoasă bogată în calciu, proteine şi bacterii prietenoase organismului, precum şi o sursă importantă de vitamine (B3, B12) şi fosfor. Aminoacizii esenţiali care abundă în laptele bătut (leucina, izoleucina, treonina, lizina şi cisteina) au un rol important în creşterea şi regenerarea celulară, în special a ţesutului hepatic. În plus, laptele bătut poate fi preferat altor tipuri de lactate, în caz de intoleranţă la lactoză.
Iaurt de băut Milli Imunoplus
Fiind produs din lapte Milli de cea mai bună calitate, iaurtul de băut Imunoplus are toate calităţile nutritive unui aliment delicios recomandat pentru toate vârstele, datorită proteinelor de valoare biologică superioară, calciu şi culturi probiotice care îmbunătăţesc funcţionarea aparatului digestiv. Prin formula sa activă, iaurtul de băut Milli Imunoplus ajută la întărirea sistemului imunitar şi la creşterea rezistenţei organismului la îmbolnăviri. Datorită conţinutului scăzut în zaharuri şi a numărului redus de calorii pe care îl înmagazinează, iaurtul de baut este recomandat în dietele de slăbire.
Kefirul este un produs lactat bogat în enzime şi probiotice care ajută la echilibrarea "ecosistemului" intern al organismului. Pe lângă influenţa pozitivă pe care o aduc micro-organismele benefice, kefirul mai conţine proteine şi aminoacizi esenţiali, care ajută la construcţia şi regenerarea celulelor şi ţesuturilor. Triptofanul, unul dintre aminoacizii esenţiali, este abundent în kefir şi este cunoscut pentru acţiunea sa relaxantă asupra sistemului nervos central. Nu trebuie uitat nici aportul valoros de calciu şi magneziu pe care îl aduce kefirul, contribuind astfel la menţinerea sănătăţii sistemelor osos şi nervos. Kefirul Milli este bogat şi în fosfor, al doilea element din corp, ca abundenţă. Consumat zilnic şi mai ales după terapia cu antibiotice, kefirul Milli poate constitui un aliment sănătos atât pentu copii, mămici şi viitoare mămici, sportivi dar şi persoane în vârstă, cu imunitate scăzută.
Kefir caucazian
Kefirul este un lactat fermentat şi foarte bogat în probiotice, preparat iniţial de locuitorii munţilor Caucaz. Etimologic, kefirul înseamnă plăcere sau stare de bine şi datorită beneficiilor sale asupra sănătăţii şi frumuseţii, cei din Caucaz îl considerau un dar divin. Pe lângă procesul de fermentaţie lactică, kefirul este supus unui proces de fermentaţie alcoolică, datorat prezenţei unor bacterii benefice şi care îi conferă acestui produs o activitate enzimatică deosebită. Astfel se obţine nu doar un kefir gustos, ci şi un produs lactat cu proprietăţi nutriţionale miraculoase. Specialiştii au dovedit prin numeroase studii faptul că procesul de îmbătrânire poate fi încetinit datorită anumitor componente ale granulelor din kefir. Consumul de kefir caucazian Milli este recomandat încă de la cele mai fragede vârste pentru scăderea incidenşei bolilor degenerative de mai târziu: reumatism, tromboze, etc.
Iaurt “Ispita Fructelor” de Căpşuni ImunoPlus
Acest iaurt combină proprietăţile nutritive esenţiale ale iaurtului de cea mai bună calitate, bogat în proteine, cu gustul unic al căpşunilor. Aceste fructe folosite în scop terapeutic încă de pe vremea romanilor sunt mai bogate în vitamina C decât unele citrice, conţin fibre necesare bunei funcţionări a colonului şi au efect anti-îmbătrânire asupra celulelor. De asemenea, căpşunile sunt o bună sursă de substanţe fitochimice, antioxidanţi şi substanţe anticancerigene. Conţinutul mare de acid folic este binecunoscut şi recomandat viitoarelor mămici.
Iaurt “Ispita Fructelor” de Vişine ImunoPlus
Acest iaurt este rezultatul combinaţiei irezistibile dintre iaurtul cremos, plin de proteine, substanţe probiotice şi vişine, fructe care datorită pigmenţilor unici sunt o adevărată mină de antioxidanti, substanţe anticancerigene, flavonoizi şi potasiu. Vişinele sunt pline de fitonutrienţi şi o altă substanţă numită beta-sitosterol care are proprietatea de a reduce componenţa nocivă a colesterolului sanguin. Un alt element esenţial din compoziţia vişinelor este melatonina, substanţa care afectează în mod pozitiv somnul şi care are acţiune anti-îmbătrânire asupra organismului. De asemenea, pigmenţii naturali aflaţi în vişine, împreună cu vitamina C ajută procesele de stimulare a colagenului din ţesuturi.
{mosloadposition user10}