2014 se anunta un an cu multe calatorii pentru posesorii electrocasnicelor Bosch
Clienţii Bosch Electrocasnice, indiferent de zodie, vor avea un an 2014 cu multe călătorii, vor trăi experienţe inedite, vor cunoaşte culturi noi. Tot ceea ce trebuie să facă este să experimenteze reţetele pregătite de specialiştii Bosch pe site-ul www.perfectinbucatarie.ro. Astfel, clienţii Bosch pot călătorii în toate colţurile lumii – din Italia, Franţa, Germania, Rusia şi Austria, în Anglia, Suedia, Turcia sau Spania.
„Clienţii Bosch sunt persoane care nu vor doar să prepare o mâncare, ci apreciază tot ce ţine de experienţa culinară – de la prepararea mâncării, ingredientele folosite, electrocasnicele Bosch, care sunt uşor de folosit şi dispun de o multitudine de funcţii, la savurarea preparatelor alături de familie şi prieteni. Toate aceste etape sunt la fel de importante atât pentru noi, cât şi pentru clienţii noştri”, au declarat reprezentanţii Bosch.
Clienţii Bosch pot găsi pe site-ul dedicat lor, www.perfectinbucatarie.ro, o gamă foarte variată de reţete. Mai mult, specialiştii Bosch le fac şi o propunere de meniu pentru anul 2014.
Propunere de meniu pentru sărbătorile de iarnă şi anul 2014:
Decembrie – petreceţi sărbătorile în Germania şi Austria
Sărbătoriţi Crăciunul alături de un Guglhupf, un cozonac tradiţional german, pentru iubitorii bucătăriei germane. Acest chec marmorat în formă de inel este o alegere potrivită pentru sărbătorile de iarnă.
Revelionul este mai magic cu un Sachertorte, faimosul tort austriac, un preparat ideal pentru iubitorii de ciocolată.
Ianuarie – începeţi anul cu o călătorie în Suedia
Şuncă la cuptor.
Prăjitură cu brânză în stil suedez.
Februarie – în luna îndrăgostiţilor vă propunem să călătoriţi în Italia
Pappardelle cu somon.
Tiramisù – unul dintre cele mai îndrăgite deserturi din lume.
Martie – în luna femeii, opriţi-vă în Franţa
Supă franţuzească de ceapă, un aperitiv uşor şi sofisticat, o specialitate franţuzească ce se serveşte cu pâine prăjită şi brânză.
Mousse au Chocolat – cea mai frumoasă declaraţie de dragoste de 8 martie, pentru femeile din jurul nostru.
Aprilie – Italia este fermecătoare în această lună
Pesto – un veritabil sos italian tipic zonei mediteraneene, ce se poate folosi aproape la orice: paste, aperitive, carne.
Tort cu ricotta, desertul tradiţional italian.
Mai – admiraţi ultima lună de primăvară în Rusia
Okroshka, o supă rece tradiţional rusească, răcoritoare şi săţioasă.
Pirosca cu carne.
Iunie – începeţi vara în însorita Italie
Focaccia cu ricotta – un aperitiv sănătos, cu gust mediteranean, care reuşeşte să încânte pe cei dragi.
Baci – un desert potrivit pentru zilele calde de vară, o combinaţie de îngheţată de ciocolată şi alune care încântă pe oricine.
Iulie – călătorie culinară în toridele Spania şi Italia
Gazpacho – o supă rece de roşii tradiţional spaniolă, care te ajută în zilele toride de vară.
Pasticcera – prin amestecul său de vanilie şi fructe de pădure de sezon, proaspete, crema desert pasticcera oferă veritabile senzaţii de prospeţime.
August – îndulciţi-vă în Franţa şi Elveţia
Tarta Tatin, un desert clasic al patiseriei franceze pe care o poţi adapta gustului tău preparând-o din fructele favorite: mere, banane, ananas, piersici.
Rulada elveţiană este o prăjitură uşor de preparat, cu aromă savuroasă de fructe.
Septembrie – începe toamna în stil oriental
Chifteluţe din năut (falafel), un preparat tradiţional oriental, aromat şi uşor de gătit.
Lipie turcească.
Humus.
Octombrie – petreceţi după-amiezile în stil englezesc
Pentru după-amiezi de toamnă în stil britanic, brioşele Chelsea sunt ideale, însoţite de o cană de ceai aromat.
Budinca Yorkshire, un preparat ce oglindeşte spiritul englezesc de a folosi cu imaginaţie ingrediente simple.
Noiembrie – primele semne ale iernii ar trebui să vă prindă în Franţa
Cartofi gratinaţi Dauphinois.
Bucuresti, 17.12.2013