agregate minerale la Gligoresti
Holcim (Romania) inaugureaza astazi o noua statie de producere agregate minerale la Gligoresti, ca urmare a unei investitii de peste 3,5 milioane EUR. Aceasta este cea de-a cincea statie de agregate detinuta si operata de companie.
Statia de agregate se afla in comuna Luna, satul Gligoresti, si deserveste judetele Cluj si Mures. Echipamentul de sortare, spalare si concasare este fix, are o capacitate de procesare balast de 230 tone / ora, si este produs de SBM Mineral Processing Austria.
„Datorita eforturilor sustinute ale colegilor implicati in acest proiect, am reusit inca o data sa oferim solutii locale pentru nevoile clientilor nostri. Investitia de la Gligoresti aduce o tehnologie moderna, care permite producerea de agregate minerale de calitate controlata, in conditii de siguranta maxima in exploatare si cu impact minim asupra mediului. Si, cum grija fata de mediul inconjurator este una din prioritatile noastre, programul nostru de investitii prevede reintegrarea amplasamentului dupa exploatare prin amenajare piscicola.” a declarat Markus Wirth, Director General al Holcim (Romania).
Statia de producere agregate minerale de la Gligoresti produce nisip 0-4 mm, margaritar 4-8 mm si 8-16 mm, pietris 16-25 mm, balast si refuz de ciur. Calitatea acestor produse este permanent verificata prin analize specifice efectuate de laboratoare autorizate si dotate cu echipamente moderne.
O dovada a seriozitatii si a preocuparii constante cu care compania s-a angajat in a oferi produse si servicii de calitate este implementarea sistemului integrat de management. Astfel, la inceputul anului 2004, toate punctele de lucru ale Holcim (Romania) au obtinut certificate de management al calitatii (ISO 9001), al mediului (ISO 14001) si al sanatatii si securitatii in munca (OHSAS 18001) din partea organismului international TÜV Rheinland.
In prezent, Holcim (Romania) ofera clientilor sai produse de balastiera din cinci puncte de lucru: Rancaciov, Zarnesti, Brasov, Piscani si Gligoresti.
Holcim (Romania) investeste in acest an 86 milioane EUR intr-o serie de proiecte privind modernizarea tehnologiei de productie, protectia mediului, dezvoltarea afacerii, sanatatea si securitatea in munca, proiecte sociale si de resurse umane.
{mosloadposition user10}