Restaurantul Heritage se redeschide incepand cu 18 martie, dupa o perioada de reorganizare. Avand o echipa noua, Heritage isi propune sa devina punctul de referinta al restaurantelor elegante din capitala.
Fiecare salon Heritage din vechea casa a familiei Tatarascu are o identitate proprie si isi dezvaluie povestea cu eleganta si stil. Specificul Heritage este dat de imbinarea perfecta dintre arhitectura Bucurestiului interbelic si rafinametul deosebit al bucatariei frantuzesti.
Noul bucatar sef, Richard Naël, este revelatia Heritage. Cu o experienta de peste 20 de ani in restaurante renumite din Franta si Statele Unite, fost colaborator apropiat al celebrului Paul Bocuse, Richard Naël isi pune semnatura asupra noului meniu de la Heritage. Talentul lui Richard Naël, ingredientele proaspete, atentia deosebita acordata detaliilor, serviciile deosebite fac din Heritage locul in care orice client se va simti apreciat si va dori sa se intoarca cat mai curand.
Restaurantul se mandreste cu o valoroasa vinoteca si cu o enoteca ce gazduiesc o oferta generoasa de vinuri recunoscute pe plan mondial pentru calitatea si numele lor. In afara de vinurile traditionale din Franta, Spania si Romania, Heritage aduce vinuri din lumea noua: Chile, Argentina si Noua Zeelanda. Clientii vor avea posibilitatea sa incerce aceste vinuri la pahar atat in cadrul degustarilor organizate de Heritage cat si in timpul meselor. Clientii vor putea sa comande un pahar de vin diferit la fiecare tip de mancare, astfel incat cele doua sa se puna in valoare reciproc.
“Povestea Heritage incepe cu meniul pe care clientul nostru il primeste si il deschide. El face ca povestea Heritage sa fie unica si diferita de a oricarui restaurant de talia sa. Heritage isi pastreaza rafinamentul si calitatea cu care si-a obisnuit clientii, insa aduce servicii noi, odata cu redeschiderea, din dorinta de a oferi mai mult clientilor nostri. Vom organiza seri tematice intr-o atmosfera deosebita si degustari de vinuri. Vom oferi in plus, clientilor fideli, un serviciu nou in Romania, pastrarea pentru acestia a unei sticle de vin preferate, din vinoteca noastra. Acestia vor putea comanda cate un pahar de vin ori de cate ori vor dori, fara a consuma sticla intreaga la o singura masa. In acest fel, Heritage isi afirma aprecierea pentru cei care ii vor calca cu drag pragul de fiecare data.” a declarat Simona Mardale, Director General Heritage.
Heritage este locul ideal pentru oameni de afaceri, dar si pentru toti cei care apreciaza bucataria rafinata si vor sa se relaxeze savurand un pahar de vin bun si un fel de mancare deosebit. Heritage isi poate gazdui oaspetii in Salonul Pianului – salonul principal al restaurantului – si in Salonul Tatarascu – fostul Birou de lucru al Primului Ministru – precum si in saloanele de la etaj, destinate intalnirilor de afaceri si private: Salonul Semineului Bleu si Salonul cu Terasa. Pe timp de de vara, Heritage are o superba curte interioara in care se vor organiza evenimente in aer liber.
{mosloadposition user10}