World Trade Plaza, 26-28 noiembrie 2010
Începând de vineri, 26 şi până pe 28 noiembrie, ţine-ţi agenda ocupată! Fă-ne o vizită la Târgul internaţional de vinuri Good Wine, la standul Good Food, unde se lasă cu demonstraţii culinare!
Meniul propus este unul rapid şi uşor de preparat, perfect pentru perioada plină de petreceri. Cristina Mazilu, redactor-şef Good Food şi Adina Scorţescu, food-editor, vor găti vineri, între 17:00 şi 18:00, pătrăţele Croque monsieur – mici sandvişuri cu unt, brânză şi şuncă, coapte în cuptor şi servite alături de muştar Dijon, apoi rulouri din felii de chorizo cu frunze de rucola, ardei copt şi brânză de capră.
Sâmbătă, de la 13:00 la 14:00, echipa Good Food va pregăti frigărui de pui reinterpretate în manieră asiatică, cu sos satay de alune îmbogăţit cu coriandru, iar duminică de la 13:00 la 14:00 – cupcakes – prăjiturele absolute irezistibile, pe care nimeni nu le poate refuza, perfecte pentru o petrecere.
“În luna decembrie Good Food sărbătoreşte 5 ani, aşa că pentru Good Wine am pregătit un meniu festiv pe care îl vom prezenta în avanpremieră la târg. Cititorii noştri îl vor regăsi în următorul număr al revistei, cel de decembrie, dar ne bucurăm că le putem oferi ocazia să-l şi deguste”,a declarat Cristina Mazilu, redactor-şef al revistei Good Food.
La Good Wine echipa Good Food îţi aduce mâncarea delicioasă lângă vinul bun!
Program târg: vineri 12:00-19:00, sâmbătă 10:00-19:00, iar duminică 10:00-16:00.
Good Food este singura revistă de gastronomie din România care te face să găteşti din plăcere, şi care, pe lângă zona dedicată reţetelor şi meniurilor savuroase, îţi oferă şi poveşti culinare apetisante numai bune de citit când nu intri în bucătărie.