Noul sezon a celui mai savuros concurs culinar, „Top Chef”, va începe în curând la Antena 1. Concurenţii din acest an au experienţe gastronomice dintre cele mai diverse şi poveşti de viaţă pe măsură. Astfel că, unul dintre participanţi a renunţat la funcţia de director general la o firmă de construcţii pentru a prelua frâiele propriului restaurant în Sibiu.
Deşi se afla în plină ascensiune profesională, Alexandru Balog a simţit că nu este împlinit şi sufleteşte, aşa că a decis să facă o schimbare radicală în viaţa lui. Pentru a-şi urma visul pe care îl avea încă din copilărie, concurentul a renunţat la munca de birou pentru cea din bucătărie, a înlocuit laptopul cu tigăile şi cuţitele, găsind puterea şi voinţa să o ia de la zero într-un domeniu complet diferit.
Antena 1 le readuce telespectatorilor în această toamnă cel mai sofisticat şi rafinat format de cooking din lume şi pune pe muchie de cuţit abilităţile a 24 dintre cei mai buni bucătari din România. Dintre aceştia, doar unul singur poate pleca acasã cu trofeul Top Chef, titlu pentru care va trebui să-şi demonstreze îndemânarea, cultura culinară, creativitatea şi adaptabilitatea în cele mai inedite situaţii, sub atenta supraveghere a celui mai rafinat juriu de profil.