Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.

EVA Sardine pentru o masă cum se cuvine

EVA Sardine

Astăzi avem pentru tine un meniu doar cu sardine, combinații fel de fel pentru Ea și pentru El! Ea e atentă la greutate, El ar pofti la conserve picante, de-aceea nici nu este de mirare că avem sortimente pentru fiecare! Cum despre pește se știe că are un conținut semnificativ de acizi grași Omega-3, și sardinele stau excelent la această categorie. Ba chiar este motivul pentru care sunt atât de apreciate și de consumate, în special de persoanele care au grijă de sănătatea lor prin grija față de nivelul de colesterol din sânge, față de tensiunea arterială, de sistemul cardiovascular și de cel nervos. Cum ar veni, se poate spune despre sardine că sunt cel mai gustos… tratament.

Copil, adult ori senior, toate categoriile de vârstă au semnificative beneficii de pe urma consumului de sardine. O dată pentru că, pe lângă Omega-3, au un conținut mare de calciu și vitamina D, fosfor și vitaminele B2, B3, B12 și seleniu. Oasele puternice, funcționarea optimă a sistemului nervos, digestiv și a celui imunitar, a glandei tiroide și a metabolismului, sunt doar câteva dintre „realizările” cu care sardinele s-ar putea lăuda fără a exagera.

EVA Sardine

Preparate prin metode tradiționale, conservele EVA Sardine în ulei vegetal pot fi folosite în variate combinații culinare, găsindu-și locul alături de paste, salate sau pizza. Ești foarte exigent când de grăsimi bune vorba vine? Avem ceva și pentru tine: EVA Sardine în ulei de măsline! Micuțele sardine sunt pescuite din Marea Adriatică și preparate cu ulei de măsline de calitate superioară. Gustul? 100% natural! O comoară! Cum la fel de natural e și pentru EVA Sardine în ulei vegetal.

Poate ați observat, în majoritatea prezentărilor culinare, peștele este servit (sau măcar decorat) cu felii de lămâie. Ei bine, această combinație – pește și lămâie – a apărut pentru prima dată în urmă cu mai bine de 600 de ani din credința că dacă cineva s-ar fi înecat cu un os de pește, zeama de lămâie l-ar fi topit și omul ar fi scăpat nevătămat. Și chiar dacă acest lucru este total neadevărat, măcar că gustul peștelui este îmbunătățit și pus în evidență, asta nimeni nu a negat. Nici până în ziua de azi. Așa că te invităm să te convingi, să guști EVA Sardine în ulei vegetal cu lămâie, și pe degete după aceea o să te lingi.

Și în final, dar nu în ultimul rând, ceva ce cu siguranță ai așteptat: EVA Sardine în sos tomat și EVA Sardine în sos picant. Sardinele în sos tomat nu sunt doar gustoase, ci aduc organismului și un element important pentru sănătate, conținut de roșii: licopenul. Cât despre sardinele în sos picant, ardeiul iute este un ingredient important, cel care aprinde simțurile și parcă cere să fie mărite porțiile. Și pe nimeni nu intrigă că mai ceri o porție de sardine în ulei picant cu… mămăligă!

By Violeta-Loredana Pascal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.