Bunica lui Dragoş se poate lãuda cu o familie frumoasã, din care fac parte doi dintre bucãtarii de top ai României: Ştefan Bercea, preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Bucãtarilor şi Cofetarilor din Turism România, dar şi mezinul familiei, Dragoş Bercea, care îi calcã pe urme tatãlui sãu.
Ajuns printre ultimii şase concurenţi în competiţia Top Chef, Dragoş Bercea va pregãti sâmbãta aceasta un preparat despre care spune cã l-a dus cu gândul pe datã la bunica lui. „La mesele de sãrbãtoare, bunica pregãtea tot timpul carne de curcan, aşa cã mi-a rãmas în minte. În momentul când am avut ocazia, am vrut sã folosesc în emisiune şi ce am deprins de la bunica mea. Îmi amintesc cu drag de copilãrie, când petreceam foarte mult timp în bucãtãrie alãturi de ea!”
Duet de porc şi curcan pe blat de nuci cu sos de gutui, acesta este preparatul de top al lui Dragoş, pentru ediţia aceasta de Top Chef, difuzatã la Antena 1 sâmbãta aceasta, de la 22:30.