Unul dintre cele mai ascultate podcasturi din România, Mind Architect, deschide seria înregistrărilor online ale producătorilor independenți pe care Radio România Cultural le va difuza în această vară, în fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 16:00. Astfel, începând de luni, 21 iunie, timp de 5 zile, Radio România Cultural va difuza episoadele populare din seria Mind Architect, respectiv cele referitoare la instinct, importanța somnului, fericire, traume și stimă de sine.
Din dorința de a veni în sprijinul producătorilor independenți care pun la dispoziția publicului produse online de calitate, Radio România Cultural a decis să difuzeze, în această vară, o selecție din douăsprezece dintre cele mai bune podcasturi de pe piața românească.
Tematica aleasă este una diversă, de la știință, la educație financiară, de la psihologie la relația cu propriul corp. Sau povești despre cum vorbim cu proprii copii, povești din tribune, începutul migrației românești în America, interviuri despre plăcerea de a scrie, sau interviuri cu oameni care ne învață cum să facem bine.
Publicul Radio România Cultural va avea șansa să asculte în fiecare zi, de la ora 16:00, episoade ale podcasturilor Mind Architect, Știința Club, Banii Vorbesc, Mame, Satul Mădălinei, Reconectat, Americanii, Zest, Cel Mai Frumos Joc, Săptămâna Psi, Cronicari Digitali și Zi de bine.
“Cred că această mutare a sensului, din online în , va fi câștigătoare atât pentru noi, cât și pentru partenerii noștri. Dacă publicul Radio România Cultural va avea parte de un conținut de o calitate remarcabilă, producătorii independenți vor avea câștigul lor, respectiv acela de a-și duce conținutul acolo unde oamenii preferă FM-ul,”declară managerul Radio România Cultural, Radu Croitoru.
Radio România Cultural lansează luni, 21 iunie, o grilă adaptată de vară care va conține, pe lângă podcasturi, programe de documentare, musical, teatru radiofonic și multe alte produse noi, adaptate vacanței publicului din România.
Radio România Cultural este singurul post național în FM dedicat culturii. www.radioromaniacultural.ro