WuXing – cel mai cunoscut brand de mancare chinezeasca aniverseaza in aceasta perioada a anului 10 ani de la infiintare.
Implinirea celor 10 ani de existenta corespunde cu derularea primei campanii promotionale desfasurata pana acum in Romania de un brand de mancare cu specific chinezesc.
Sub numele ”De 10 ani livram bun gust”, campania initiata de WuXing la cei 10 ani aniversari – care totalizeaza patru categorii de premii a caror valoare depaseste sapte mii de euro, se desfasoara in perioada 13.07 – 06.09.2009 prin distribuirea de drop mail & sampling a 20.000 de flyere la adresele unde sunt livrate comenzile, dar si printr-o campanie de bannere online pe site-ul www.wuxing.ro. Participarea la promotie se face automat prin lansarea unei comenzi (telefonic sau online) de minim 50 ron. Fiecare comanda facuta genereaza o noua sansa de castig pentru orice client Wu Xing.
Marele premiu al promotiei il reprezinta o vacanta pentru doua persoane in China, norocosii urmand a fi cunoscuti pe 9 septembrie – data la care va avea loc extragerea finala si la care se va alege si castigatorul celui de-al doilea premiu, in valoare de 600 euro. Pentru celelalte categorii, promotia mai pune in joc numeroase alte premii: 8 vouchere de calatorie in valoare de 300 euro fiecare si 96 de seturi traditional chinezesti din portelan de cea mai buna calitate, premii ce pot fi castigate saptamanal pe toata perioada promotiei.
Sabin Cernea, presedinte al CSC Exim 92 a declarat: ”Cei 10 ani ai WuXing pe piata din Romania inseamna foarte mult atat pentru noi cat si pentru clientii nostri fideli. Am fost intr-o permanenta si stransa legatura cu ei si de aceea premiile noastre, la sarbatorirea acestor 10 ani de cand suntem pe piata, sunt special concepute pentru a intelege mai bine cultura si arta chineza”.
WuXing este principalul brand al companiei CSC Exim 92 al carui istoric dateaza din anul 1999, si ocupa pe piata restaurantelor cu livrare exclusiv la domiciliu pozitia de lider, pozitie confirmata prin acordarea premiului I de catre publicatia de specialitate Food & Bar in al doilea semestru al anului 2008.
{mosloadposition user10}