Pentru cei care apreciază bucătăria raw vegană, cunoscuta bloggeriță de lifestyle, Carmen Negoiță, a inaugurat în București Mall o nouă cofetărie dedicată lor, Rawyal. Cu această ocazie clienții pot încerca noul meniu de preparate raw vegane special pentru sărbătorile de iarnă.
La Rawyal, vizitatorii București Mall pot alege deserturi fără zahăr, făină sau blat copt la foc, dar și câteva preparate sărate precum pizza și paste tartinabile. Pentru un meniu complet se pot face livrari direct la domiciliu.
Meniul este unul divers, în care se regăsesc: cheesecake cu fructe de pădure, tort de cacao sau de morcov, prăjitură cu lime, pătrățele de ciocolată cu cocos, tort cu mentă și cacao, bomboane de ciocolată și curmale, cinnamon rolls în varianta raw, cupcakes sau alte tipuri de torturi crude, proaspete, pline de ingrediente sănătoase nealterate termic.
La mare căutare sunt și pastele de pătrunjel bogate în vitamina C, brânza de caju, bruschetele pe crackerși din semințe susan, hrișcă și fulgi de ovăz, care înlocuiesc pâinea, lasagne, sushi, bugerul raw vegan, pizza, dar și sucurile proaspete, salatele și smoothie-urile cu superalimente precum spirulina, maca, kale, clorela, cele care alcalinizează organismul și intensifică arderile sau limonada Rawyal din lime, lămâie, kiwi, mentă și ghimbir.
“Raw gourmet înseamnă tranziția de la mâncarea nesănătoasă, plină de aditivi și potențatori de arome, care gâdilă papilele gustative, la mâncare verde, naturală, crudă, direct din natură. La Rawyal am pus mare accent nu doar pe compoziția bogată în nutrienți, ci și pe gust. Totul este natural, fără pic de zahăr, proaspăt și echilibrat”, spune Carmen Negoiță, managing partner Rawyal.
Rawyal Brunch&Cakes este lanțul de buticuri raw vegane pe care le-a lansat Carmen Negoiță, după o lungă perioadă de studiu în domeniul alimentației de acest timp.