Compania Monsanto anunţă lansarea oficială a platformei online www.dekalb.ro, dedicată fermierilor din România.
Lansată pentru a facilita comunicarea cu fermierii, noua platformă cuprinde informaţii despre cele două produse comercializate în România – porumb şi rapiţă -, date tehnice, dar şi ştiri sau evenimente. Website-ul a fost conceput într-o structură simplă, uşor de parcurs, organizată astfel încât să permită navigarea facilă şi intuitivă.
“Colaborarea noastră cu fermierii este pilonul principal pentru înţelegerea obiceiurilor de consum ale oamenilor şi pentru implementarea celor mai bune soluţii pentru hrănirea populaţiei. Platforma www.dekalb.ro vine cu informaţii actualizate în completarea seriilor de evenimente dedicate fermierilor pentru întâmpinarea nevoilor acestora.”, afirmă Octavian Chihaia, Director de Marketing Monsanto România, Bulgaria şi Republica Moldova.
Platforma Dekalb este disponibilă în limbile ţărilor europene unde este prezentă compania Monsanto, pentru a le oferi fermierilor parteneri informaţii la zi despre produsele DEKALB precum şi noutăţi cu privire la activităţile, serviciile şi evenimentele firmei.
Monsanto România se implică frecvent în identificarea celor mai bune soluţii pentru agricultură şi pentru fermierii parteneri, oferind informaţii personalizate în funcţie de zona geografică. Şi acesta este unul dintre motivele pentru care fermierii pot contacta direct reprezentantul Monsanto din zona aferentă, prin intermediul platforme dedicate, www.dekalb.ro.
Despre Monsanto
Monsanto şi-a luat angajamentul de a aduce o gamă largă de soluţii pentru a ajuta la hrănirea unei populaţii aflate în creştere. Producem seminţe de fructe, legume şi alte culturi importante, cum ar fi porumb, soia, bumbac, care ajută fermierii să obţină recolte mai bune în timp ce folosesc mai eficient apa şi alte resurse importante. Lucrăm pentru a găsi soluţii durabile pentru sănătatea solului, pentru a susţine fermierii să utilizeze informaţii pentru a îmbunătăţi practicile agricole şi conserva resursele naturale, dar şi pentru a oferi produse de protecţie a culturilor care să minimizeze problemele produse de dăunători. Suntem parteneri cu fermieri, cercetători, organizaţii non-profit şi universităţi pentru a ajuta la combaterea unora dintre cele mai mari provocări ale lumii.
Pentru a afla mai multe despre Monsanto, angajamentele noastre şi despre cei peste 20.000 de angajaţi dedicaţi, vizitaţi: discover.monsanto.com, www.monsanto.eu si www.monsanto.ro. Urmăriţi activitatea noastră pe Twitter® la twitter.com/MonsantoEurope, pe blog-ul companiei, monsantoblog.eu sau abonaţi-vă la comunicatele noastre de presă prin News Release RSS Feed.