Chef Joseph Hadad, unul dintre cei trei juraţi ai celei mai savuroase competiţii gastronomice a momentului, Top Chef, emisiune ce va debuta lunea aceasta, de la 20:30, la Antena 1 îşi creşte singur cei trei copii, care au moştenit pasiunea pentru bucãtãrie de la ambii pãrinţi. Daca micuţa Lipaz nu rateazã ocazia de a intra în bucãtãrie alãturi de tatãl sãu şi de a experimenta împreunã noi reţete, Daniela, fata cea mare e deja expertã: “Gătește și ea acum după caietul cu rețete rămas de la mama ei, Gila, soția mea, care a fost o bucătăreasă foarte bună, specializată pe salate și cofetărie. Face torturi de ciocolată, biscuiți…”
Anul viitor, Chef Hadad le pregãteşte un cadou prietenilor sãi şi telespectatorilor emisiunii, lansând o carte de bucate: „Voi strânge acolo vreo 80 de rețete, nesofisticate, ca să poată pregăti și oamenii acasă la fel cum face Hadad. Vor fi și rețete marocane, și românești, reinventate”.
Antena 1 le readuce telespectatorilor în această toamnă cel mai sofisticat şi rafinat format de cooking din lume şi pune pe muchie de cuţit abilităţile a 24 dintre cei mai buni bucătari din România. Dintre aceştia, doar unul singur poate pleca acasã cu trofeul Top Chef, titlu pentru care va trebui să-şi demonstreze îndemânarea, cultura culinară, creativitatea şi adaptabilitatea în cele mai inedite situaţii, sub atenta supraveghere a celui mai rafinat juriu de profil.